RÅDGIVNING/27. september 2017

Skanska bygger for Bertel O. Steen

Skanska har inngått kontrakt med Bertel O. Steen Eiendom AS om bygging av nytt logistikksenter og hoveddistribusjonslager for Bertel O. Steen-konsernet. Det 18 200 m2 store bygget skal ligge på Berger i Skedsmo kommune og overleveres i november 2018. Kontrakten har en verdi på 220,5 millioner kroner og inngår i selskapets ordreserve for tredje kvartal.

RÅDGIVNING/13. september 2017

Et urolig salgsmarked

- Mange som skal selge boligen sin får ikke den forventende prisen, og kommer til oss fordi de heller vurderer å leie ut. Samtidig opplever vi at boliglånsforskriften bidrar til at folk ikke får finansiert ønsket bolig, og derfor må leie, sier Administrerende Direktør i Utleiemegleren, Vibecke Lyse Augdal.

RÅDGIVNING/ 7. august 2017

Leieprisene i Oslo stiger, mens salgsprisene faller

Siden juli 2016 har leieprisene steget med ca.6,5% i Oslo, samtidig som boligprisene fortsetter å falle. Rentenivået er fortsatt rekordlavt. Det er derfor igjen mulig å få god direkte avkastning på boliginvesteringer for utleie. Flere av boligene som blir solgt i Oslo nå, kan gi inntil 5% direkte avkastning på investert kapital, sier Juridisk Direktør, Tor Q. Aaserød i Utleiemegleren.

Last flere saker