Weinor er blitt med på laget

Weinor er blitt med på laget

Det tyske selskapet «weinor» er blitt medlem i Glass og Fasadeforeningen. Produsenten leverer skyvedørsystemer, og glass i tak og vegger via sine norske forhandlere. Ander Bo Hededam er omreisende kontaktperson.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Weinor er en tysk familiebedrift som har vært i bransjen siden 1960. Selskapet startet salget i Storbritannia på begynnelsen av 1970-tallet. I selskapets tidlige fase var det fokus på stoffbasert solskjerming. Produktporteføljen er utviklet med årene og i dag tilbyr weinor sol- og regnbeskyttelse utført med glass og aluminium eller tekstil for verandaer.

Få hjelp av medlemskapet i Glass og Fasadeforeningen

– Mine oppgaver er først og fremst og drive med salgsstøtte, support og produktopplæring. Vi har forhandlere over hele landet og disse er delt inn i kategorier. De største leverandørene besøkes minst hver annen måned. Jeg har altså mange reisedøgn.

– Hvordan skal dere få hjelp av medlemskapet i Glass og Fasadeforeningen?

– Det er i hovedsak to grunner til at vi ble en del av bransjefellesskapet. GF representerer et godt faglig og sosialt nettverk som vi ser nytten av å være en del av. Samtidig ser vi verdien av den kunnskapen foreningen besitter. Deres kurs- og opplæringstilbud er godt tilrettelagt og passer våre forhandlere. Vårt mål er nemlig at alle våre forhandlere i Norge tegner seg som medlemmer. På den måten vil hele vårt nettverk kunne dra nytte av det samme faglige nettverket, sier Anders Bo Hedendam.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen