Visma samler fagkompetanse i nye lokaler

Visma samler fagkompetanse i nye lokaler

Visma, leverandør av softwareløsninger i Norden, åpnet offisielt nye lokaler i Fredrikstad 2. februar. Det nye kontoret samler kompetanse under ett tak og styrker tilstedeværelsen i Østfold-regionen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Visma signerte leieavtalen i begynnelsen av 2015 og lokalet stod ferdig for innflytting januar 2017.

Er plass til å vokse ytterligere

Tilsammen har over 100 av Vismas ansatte flyttet inn på det nye kontoret i Dikeveien 54 i Fredrikstad, og det er plass til å vokse ytterligere. Seks av Visma-selskapene i Østfold er nå samlet til ett fagmiljø. Ved å samle bred kompetanse innenfor administrasjon, økonomi og forretningsdrift under samme tak styrkes tilstedeværelsen i regionen.

Har et langsiktig perspektiv

- Terje Høili AS er stolt av å kunne presentere et nytt, moderne kontorbygg for Visma i Dikeveien, Fredrikstad. De vil være eneste leietager av bygget. Visma er en leietager som har et langsiktig perspektiv, noe som er viktig for oss som eiendomsutvikler. Det er en nasjonal og internasjonal bedrift som nå tar ny plass i Fredrikstad og i våre lokaler. Dette blir bra, sier Runar Helgesen, Eiendomssjef i Terje Høili AS.

Lokalene på 3630 m2 er moderne og tilpasset Vismas behov. Bygget består blant annet av møterom, stillerom, kantine, bemannet resepsjon, filmstudio, innvendig sykkelparkering og garderober.

MILJØBYGG/22. mai 2018

Skal bygge Lillestrøms mest miljøvennlige boligprosjekt

Skanska har høye miljøambisjoner for boligprosjektet Aveny Vest, og prosjektet skal sertifiseres etter BREEAM-NOR. Prosjektet vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Les hele saken

Til toppen