Visma samler fagkompetanse i nye lokaler

Visma samler fagkompetanse i nye lokaler

Visma, leverandør av softwareløsninger i Norden, åpnet offisielt nye lokaler i Fredrikstad 2. februar. Det nye kontoret samler kompetanse under ett tak og styrker tilstedeværelsen i Østfold-regionen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Visma signerte leieavtalen i begynnelsen av 2015 og lokalet stod ferdig for innflytting januar 2017.

Er plass til å vokse ytterligere

Tilsammen har over 100 av Vismas ansatte flyttet inn på det nye kontoret i Dikeveien 54 i Fredrikstad, og det er plass til å vokse ytterligere. Seks av Visma-selskapene i Østfold er nå samlet til ett fagmiljø. Ved å samle bred kompetanse innenfor administrasjon, økonomi og forretningsdrift under samme tak styrkes tilstedeværelsen i regionen.

Har et langsiktig perspektiv

- Terje Høili AS er stolt av å kunne presentere et nytt, moderne kontorbygg for Visma i Dikeveien, Fredrikstad. De vil være eneste leietager av bygget. Visma er en leietager som har et langsiktig perspektiv, noe som er viktig for oss som eiendomsutvikler. Det er en nasjonal og internasjonal bedrift som nå tar ny plass i Fredrikstad og i våre lokaler. Dette blir bra, sier Runar Helgesen, Eiendomssjef i Terje Høili AS.

Lokalene på 3630 m2 er moderne og tilpasset Vismas behov. Bygget består blant annet av møterom, stillerom, kantine, bemannet resepsjon, filmstudio, innvendig sykkelparkering og garderober.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen