Vil høre barnas mening

Vil høre barnas mening

Oslo kommune satser på bomiljøet i noen områder i seks bydeler. Søndre Åsen på Torshov og Sandaker i Bydel Sagene er et område. Tirsdag fikk barn i området fortelle byråden og andre hva de ønsker seg i nærmiljøet sitt.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Tirsdag denne uken arrangerte Nordpolen skole, Bydel Sagene, Boligbygg, elevrådet og Torshov foreldregruppe et stort møte for barn og unge på Nordpolen skole. Først var det grilling og pølser, så kom klovnen Sushi, før barna jobbet kort og intenst i grupper. Gruppene hadde mange forslag til hva de ønsker seg i sitt eget nærmiljø.

Drikkefontene, slush-maskin og bedre trafikksikkerhet

Byråd Inga Marte Thorkildsen, sjef for folkehelse og kultur i Bydel Sagene og Boligbyggs direktør Jon Carlsen fikk høre hva barna ønsker seg, når Oslo kommune nå vil bruke 50 millioner i en ekstra bevilgning for bomiljøet i noen områder i seks bydeler. Tiltak for barn og unge prioriteres, og området Søndre Åsen på Torshov og en del av Sandaker er et satsningsområde. Her ruster Boligbygg opp flere bakgårder og uteområder i år, bydelen har fått ekstra ressurser til sitt bomiljøarbeid og Velferdsetaten har en pott midler beboere kan søke om, via bydelen sin. Målet er å løfte bomiljøet i områdene, spesielt for barn og unge.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen