Vil høre barnas mening

Vil høre barnas mening

Oslo kommune satser på bomiljøet i noen områder i seks bydeler. Søndre Åsen på Torshov og Sandaker i Bydel Sagene er et område. Tirsdag fikk barn i området fortelle byråden og andre hva de ønsker seg i nærmiljøet sitt.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Tirsdag denne uken arrangerte Nordpolen skole, Bydel Sagene, Boligbygg, elevrådet og Torshov foreldregruppe et stort møte for barn og unge på Nordpolen skole. Først var det grilling og pølser, så kom klovnen Sushi, før barna jobbet kort og intenst i grupper. Gruppene hadde mange forslag til hva de ønsker seg i sitt eget nærmiljø.

Drikkefontene, slush-maskin og bedre trafikksikkerhet

Byråd Inga Marte Thorkildsen, sjef for folkehelse og kultur i Bydel Sagene og Boligbyggs direktør Jon Carlsen fikk høre hva barna ønsker seg, når Oslo kommune nå vil bruke 50 millioner i en ekstra bevilgning for bomiljøet i noen områder i seks bydeler. Tiltak for barn og unge prioriteres, og området Søndre Åsen på Torshov og en del av Sandaker er et satsningsområde. Her ruster Boligbygg opp flere bakgårder og uteområder i år, bydelen har fått ekstra ressurser til sitt bomiljøarbeid og Velferdsetaten har en pott midler beboere kan søke om, via bydelen sin. Målet er å løfte bomiljøet i områdene, spesielt for barn og unge.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen