Vil få det riktig med en gang

Grønn Byggallianse og Integra i samarbeid med Enova, Norsk Eiendom, NGBC med flere inviterer aktører fra byggenæringen til konferansen "riktig med en gang".

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Finner nye metoder

Konferansen vil fokusere på miljøvennlige tiltak og energibruk i prosjekt og drift av bygg. Hensikten er å samle engasjerte aktører i næringen til å finne gode metoder for å få prosjekter riktig med en gang.

Det vil bli innlegg fra blant annet Aspelin Ramm, Asplan Viak, NGBC, Entra Eiendom, Avantor. Arne Eggen i Integra har store forhåpninger til konferansen.

- Vi har sterke forhåpninger om et vellykket arrangement – et arrangement med gode innlegg, gode diskusjoner og matnyttig utvikling av nettverkene til deltagerne, sier Eggen.

Konferansen finner sted på Grand Hotell i Oslo 11. juni.

 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen