Vil få det riktig med en gang

Grønn Byggallianse og Integra i samarbeid med Enova, Norsk Eiendom, NGBC med flere inviterer aktører fra byggenæringen til konferansen "riktig med en gang".

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Finner nye metoder

Konferansen vil fokusere på miljøvennlige tiltak og energibruk i prosjekt og drift av bygg. Hensikten er å samle engasjerte aktører i næringen til å finne gode metoder for å få prosjekter riktig med en gang.

Det vil bli innlegg fra blant annet Aspelin Ramm, Asplan Viak, NGBC, Entra Eiendom, Avantor. Arne Eggen i Integra har store forhåpninger til konferansen.

- Vi har sterke forhåpninger om et vellykket arrangement – et arrangement med gode innlegg, gode diskusjoner og matnyttig utvikling av nettverkene til deltagerne, sier Eggen.

Konferansen finner sted på Grand Hotell i Oslo 11. juni.

 

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen