Velger Indekshuset på Solli plass
(Foto: Dmitry Tkachenko)

Velger Indekshuset på Solli plass

Gabler har vurdert flere alternativer, men de ønsker å bli med Höegh Eiendom videre i Indekshuset. Etter en lengre prosess falt valget på å bli i Indekshuset, og Gabler har nå signert en 5 års kontrakt for leie av 3000 kvm i Indekshuset.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Grunnene er flere i følge konsernsjef Aksel Bjerkvik.

- Vi er godt tilfredse med å forlenge avtalen i Indeksbygget. Lokalene er moderne og klassiske på samme tid. Solli Plass har en god atmosfære, mange serveringssteder og har kort vei til både trikk, t-bane og buss. Vi er også glade for å kunne videreføre det gode samarbeidet med Höegh Eiendom. De ansatte utbrøt med spontan applaus da vi kunngjorde beslutningen på personalmøte i forrige uke.

  Foto: Dmitry Tkachenko

- Dette er vi svært godt fornøyd med kan administrerende direktør i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg fortelle. Det er alltid hyggelig å signere med nye leietakere, men det er kanskje enda mer givende når en så profesjonell aktør som Gabler etter grundige vurderinger i markedet velger å fortsette sitt samarbeid med oss. Vi tar dette som et signal på at vi gjør mye riktig i vår rolle som utleier og forvalter. 

Spennende konsepter rundt Solli Plass

Hans Olav Johannessen som er utleiesjef for Indekshuset peker også på alt det spennende som skjer rundt Solli plass. 

- I fjor signerte vi blant annet en avtale med Kverneriets nye flaggskip restaurant i den tidligere bankfløyen i Indekshuset, noe som har vært en suksess. Mot sommeren åpner også et helt nytt konsept i de tidligere Narvesen lokalene utenfor inngangspartiet. Ser man over veien mot Sommerrogata 1-3, vil det også komme et helt nytt konsepthotell som vil bidra ytterligere til å skape liv på gateplan. I tillegg dukker det stadig opp nye og spennende konsepter rundt Solli Plass – så med andre ord skjer det veldig mye om dagen. 

- Ser man inn i bygget har vi også gjort større grep, blant annet utviklet en ny personalrestaurant, som i større grad skal fungere som en møteplass for medarbeiderne i bygget. Her skal man levere en høyere grad av service enndet som er vanlig i konvensjonelle kantiner og personalrestauranter. Det at vi hele tiden jobber og oppgraderer byggene våre tror vi er mye av nøkkelen til at leietakere ønsker å fornye med Höegh Eiendom.

EIENDOMSFORVALTNING/15. juni 2018

Nødvendig taktskifte for eiendomsforvaltningen

Eiendomsnæringen representerer store verdier, og en rekke investorer har hatt en eventyrlig reise gjennom løpende avkastninger og verdijusteringer. Forvaltning av eiendommer har imidlertid fremstått uten strategiske visjoner, med fokus på daglig og teknisk drift. Denne tiden er nå over. Les hele saken

Til toppen