Veidekke øker på Helsfyr

Veidekke øker på Helsfyr

Veidekke har inngått avtale med Auris Eiendomsinvest I AS og Auris Holding AS om kjøp av Grensesvingen 9 på Helsfyr. Veidekke ønsker å videreutvikle tomten for å bygge omlag 200 boliger.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Veidekke har en tomteportefølje på over 2500 boliger i Oslo og jakter etter flere muligheter rundt Ensjø og Helsfyr. Grensesvingen 9 passer godt i Veidekkes portefølje og planen er å utvikle eiendommen sammen med naboeiendommen, Grenseveien 97, og samlet bygge over 400 boliger i et område som er i sterk utvikling. Målet er å kunne legge boligene ut for salg allerede i 2020.

Et av Oslos mest sentrale transformasjonsområder

- VI er svært fornøyd med å få tak i denne tomten, og sammen med naboeiendommen Grenseveien 97 som vi har kjøpt nylig, vil vi kunne utvikle et svært attraktivt boligprosjekt, sier regiondirektør Anders Holmlund i Veidekke Eiendom. Helsfyr er et av Oslos mest sentrale transformasjonsområder, og vil være et attraktivt område for nye boligkjøpere, fortsetter Holmlund.

Eiendommens tomtestørrelse er på 7 500 m2, og er i dag bebygd med et flerbruks kontor-/kombinasjonsbygg på 11 580 m² BTA. Kjøpet forutsettes en for Veidekke Eiendom AS tilfredsstillende due diligence av selskap og eiendom, samt styreforbehold.

EIENDOMSFORVALTNING/15. juni 2018

Nødvendig taktskifte for eiendomsforvaltningen

Eiendomsnæringen representerer store verdier, og en rekke investorer har hatt en eventyrlig reise gjennom løpende avkastninger og verdijusteringer. Forvaltning av eiendommer har imidlertid fremstått uten strategiske visjoner, med fokus på daglig og teknisk drift. Denne tiden er nå over. Les hele saken

Til toppen