Veidekke øker på Helsfyr

Veidekke øker på Helsfyr

Veidekke har inngått avtale med Auris Eiendomsinvest I AS og Auris Holding AS om kjøp av Grensesvingen 9 på Helsfyr. Veidekke ønsker å videreutvikle tomten for å bygge omlag 200 boliger.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Veidekke har en tomteportefølje på over 2500 boliger i Oslo og jakter etter flere muligheter rundt Ensjø og Helsfyr. Grensesvingen 9 passer godt i Veidekkes portefølje og planen er å utvikle eiendommen sammen med naboeiendommen, Grenseveien 97, og samlet bygge over 400 boliger i et område som er i sterk utvikling. Målet er å kunne legge boligene ut for salg allerede i 2020.

Et av Oslos mest sentrale transformasjonsområder

- VI er svært fornøyd med å få tak i denne tomten, og sammen med naboeiendommen Grenseveien 97 som vi har kjøpt nylig, vil vi kunne utvikle et svært attraktivt boligprosjekt, sier regiondirektør Anders Holmlund i Veidekke Eiendom. Helsfyr er et av Oslos mest sentrale transformasjonsområder, og vil være et attraktivt område for nye boligkjøpere, fortsetter Holmlund.

Eiendommens tomtestørrelse er på 7 500 m2, og er i dag bebygd med et flerbruks kontor-/kombinasjonsbygg på 11 580 m² BTA. Kjøpet forutsettes en for Veidekke Eiendom AS tilfredsstillende due diligence av selskap og eiendom, samt styreforbehold.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen