Veidekke og Neptune fortsetter samarbeidet i Oslo

Veidekke og Neptune fortsetter samarbeidet i Oslo

Neptune Properties AS har inngått avtale med Veidekke Entreprenør AS om å oppføre boligprosjektet Ensjøhøyden der 97 av de 133 leilighetene allerede er solgt. Kontrakten er en totalentreprise verdt 238 millioner kroner ekskl. mva.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdraget omfatter oppføring av tre leilighetsbygg på fem og seks etasjer, tilhørende utomhusarealer og et underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet ligger sentralt på Ensjø med kort vei til dagligvareforretninger, serveringssteder og mange andre servicetilbud. I tillegg er det flere barnehager og skoler i nabolaget, og det er fem minutter med T-banen til sentrum.

I tillegg til arealeffektive leiligheter på to, tre og fire rom, inneholder prosjektet unike toppleiligheter med store, private takterrasser. Leilighetene varierer i størrelse fra 35 kvadratmeter til den største toppleiligheten på 94 kvadratmeter. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av teglstein med detaljer i tre og fasadeplater.

Moderne og effektive leiligheter i prioriterte fortettingsområder

Neptune har allerede avtaler med Veidekke om bygging av Holtet Horisont I og Holtet Horisont II nær Bekkelaget i Oslo. Totalt skal Veidekke nå bygge 219 leiligheter for Neptune på Holtet og Ensjø, til en samlet verdi på cirka 470 millioner kroner.

- Gjennom prosjektene på Ensjøhøyden og på Holtet fortsetter Neptune sin strategi om å bygge moderne og effektive leiligheter i prioriterte fortettingsområder i Oslo. Vi er selvsagt svært tilfreds med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Veidekke til nok et spennende prosjekt, sier administrerende direktør Tore Økseter i Neptune Properties.

Eksisterende bygg på tomten planlegges revet i løpet av våren. Selve byggearbeidene gjennomføres i ett byggetrinn og forventes å være i gang i løpet av tredje kvartal 2017.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen