Veidekke kjøper tomter i Gøteborg og Stockholm

Veidekke kjøper tomter i Gøteborg og Stockholm

Veidekke Bostad har kjøpt to større tomter som skal gi plass for til sammen rundt 400 nye boliger i Sverige. Den ene i Sundbyberg i Stockholm og den andre i Kviberg i Gøteborg. Det er forventet at det blir byggestart på begge tomtene i 2018.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Tomten i Stockholm kjøpes av Stora Ursviks KB, og ligger i bydelen Sundbyberg nord-vest for Stockholm sentrum.

Svanemerkede leiligheter

Veidekke planlegger at den skal bebygges med 150 svanemerkede leiligheter i varierende størrelse, samt en barnehage og lokaler for næringsvirksomhet, og alt skal bygges av Veidekke Entreprenad. Tomtene inngår i Veidekkes tomtebank fra fjerde kvartal 2016.

Kjøpes av Suthema AB og Higab

Tomtene i Göteborg kjøpes av Suthema AB og Higab, og ligger i Kviberg noen få kilometer nord-øst for Gøteborg sentrum. Her kommer det rundt 250 svanemerkede leiligheter som også skal oppføres av Veidekke Entreprenad. Disse tomtene inngår i Veidekkes tomtebank fra første kvartal 2017.

Veidekke Bostads virksomhet vokser kraftig, og ligger nå på et nivå med rundt 1.000 solgte boliger i året.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen