Veidekke bygger rekkehus i Asker for Neptune
(Illustrasjon: Neptune)

Veidekke bygger rekkehus i Asker for Neptune

Nesbukta 6 AS, eid 50/50 av Båtgutta AS og Neptune Properties AS, har inngått avtale med Veidekke om å oppføre boligprosjektet Yachtværftet på Landøya i Asker kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt drøyt 100 millioner kroner eksklusive. mva.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdraget omfatter oppføring av 30 tre-etasjers rekkehus, tilhørende utomhusarealer og et felles underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet ligger i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya/Holmen i Asker, med kort avstand til dagligvareforretninger, serveringssteder og mange andre servicetilbud. Området har også flere barnehager, skoler og en ny flott svømmehall.

Rekkehusene varierer i størrelse fra 145 kvadratmeter til 158 kvadratmeter og blir oppført i bindingsverk av tre med fasader av stående dobbeltfalset royalimpregnert kledning. Vannbåren gulvvarme sikrer en god og lun oppvarming av boligene. Det blir også felles gasstank på tomten for de som ønsker gasspeis som tilvalg. Alle boligene får private hager, markterrasser og takterrasser. 

Neptune har allerede avtaler med Veidekke om bygging av flere andre prosjekter som Holtet Horisont I og Holtet Horisont II nær Bekkelaget i Oslo og Ensjøhøyden på Ensjø. Totalt skal Veidekke nå bygge 219 leiligheter for Neptune i Oslo og 30 rekkehus i Asker til en samlet verdi på omlag 600 millioner kroner.

– Gjennom prosjektene på Holtet, Ensjøhøyden og Nesbukta fortsetter Neptune sin strategi om å bygge moderne og effektive boliger. Vi er selvsagt svært tilfreds med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Veidekke til nok et spennende prosjekt, sier prosjektdirektør Thorbjørn Conradi i Neptune Properties.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen