Veidekke bygger rekkehus i Asker for Neptune
(Illustrasjon: Neptune)

Veidekke bygger rekkehus i Asker for Neptune

Nesbukta 6 AS, eid 50/50 av Båtgutta AS og Neptune Properties AS, har inngått avtale med Veidekke om å oppføre boligprosjektet Yachtværftet på Landøya i Asker kommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt drøyt 100 millioner kroner eksklusive. mva.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdraget omfatter oppføring av 30 tre-etasjers rekkehus, tilhørende utomhusarealer og et felles underjordisk garasjeanlegg. Prosjektet ligger i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya/Holmen i Asker, med kort avstand til dagligvareforretninger, serveringssteder og mange andre servicetilbud. Området har også flere barnehager, skoler og en ny flott svømmehall.

Rekkehusene varierer i størrelse fra 145 kvadratmeter til 158 kvadratmeter og blir oppført i bindingsverk av tre med fasader av stående dobbeltfalset royalimpregnert kledning. Vannbåren gulvvarme sikrer en god og lun oppvarming av boligene. Det blir også felles gasstank på tomten for de som ønsker gasspeis som tilvalg. Alle boligene får private hager, markterrasser og takterrasser. 

Neptune har allerede avtaler med Veidekke om bygging av flere andre prosjekter som Holtet Horisont I og Holtet Horisont II nær Bekkelaget i Oslo og Ensjøhøyden på Ensjø. Totalt skal Veidekke nå bygge 219 leiligheter for Neptune i Oslo og 30 rekkehus i Asker til en samlet verdi på omlag 600 millioner kroner.

– Gjennom prosjektene på Holtet, Ensjøhøyden og Nesbukta fortsetter Neptune sin strategi om å bygge moderne og effektive boliger. Vi er selvsagt svært tilfreds med å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Veidekke til nok et spennende prosjekt, sier prosjektdirektør Thorbjørn Conradi i Neptune Properties.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen