Veidekke bygger Nærbyen senter i Trondheim
(Illustrasjon: Veidekke)

Veidekke bygger Nærbyen senter i Trondheim

Veidekke har fått i oppdrag å bygge Nærbyen senter med 154 leiligheter, butikker og parkeringsanlegg ved Lerkendal sentralt i Trondheim. Oppdragsgiver er Sorgenfri Utbyggingsselskap som er eid 50/50 av Frost Holding og Veidekke Eiendom. Kontrakten er en totalentreprise verdt 308 millioner kroner ekskl. mva.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Veidekke skal bygge åtte blokker på tre til åtte etasjer med totalt 154 leiligheter fra 1-roms på 24 m2 til 3-roms på 115 m2. I tillegg skal det bygges nær 3.000 m2 næringsarealer som skal inneholde 4-5 mindre butikker, et spisested og en Kiwi dagligvarebutikk samt et parkeringsanlegg med 200 innvendige parkeringsplasser.

– Dette blir et flott senter med kort vei til det meste og moderne og varierte leiligheter. Det blir en omfattende betongjobb under byggingen som vi gleder oss til å starte på. Alle vi som skal være med og bygge har sammen med oppdragsgiveren vært med på planleggingen helt fra starten av. Dette sikrer en god byggeprosess som igjen skal komme sluttkundene til gode, sier distriktsleder Ståle Brovold i Veidekke Entreprenør Trøndelag.

Ved byggestart er 50 % av leilighetene solgt og 70 % av næringslokalene utleid. Byggearbeidene starter opp i løpet av mars måned. Boligene skal stå klare til innflytting etter jul 2019, mens dagligvarebutikken skal åpne i november 2019.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen