Veidekke bygger mer på Lilleby i Trondheim
(Illustrasjon: Veidekke)

Veidekke bygger mer på Lilleby i Trondheim

Veidekke har inngått avtale om bygging av 15 rekkehus og 39 leiligheter på boligprosjektet Nye Lilleby i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise verdt 130 millioner kroner ekskl. mva. Byggingen utføres på oppdrag fra Lilleby Eiendom AS som er eid 50/50 av Veidekke Eiendom og øvrige samarbeidspartnere.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

På Nye Lilleby skal det totalt bygges 1100 boliger i form av leiligheter og rekkehus. Disse vil være omgitt av hele 38 mål med parkområder når det står ferdig. Omgivelsene skal være bilfrie med parkeringsplasser i kjeller eller utenfor boligområdet, sentralt beliggende i Trondheim med kort avstand til butikker, skoler og barnehager.

Dette nye oppdraget innebærer oppføring av to nye byggetrinn på prosjektet. Konsul Lorcks Hage 2 som består av 15 rekkehus i henholdsvis to eller tre etasjer, og Fabrikkløkka 1 som blir en åtte etasjers blokk med 39 leiligheter.

Grunnarbeid og riving av eksisterende bygg på tomten er allerede igangsatt, og boligene skal være klare for innflytting til sommeren 2019.

 

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen