Veidekke bygger mer på Lilleby i Trondheim
(Illustrasjon: Veidekke)

Veidekke bygger mer på Lilleby i Trondheim

Veidekke har inngått avtale om bygging av 15 rekkehus og 39 leiligheter på boligprosjektet Nye Lilleby i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise verdt 130 millioner kroner ekskl. mva. Byggingen utføres på oppdrag fra Lilleby Eiendom AS som er eid 50/50 av Veidekke Eiendom og øvrige samarbeidspartnere.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

På Nye Lilleby skal det totalt bygges 1100 boliger i form av leiligheter og rekkehus. Disse vil være omgitt av hele 38 mål med parkområder når det står ferdig. Omgivelsene skal være bilfrie med parkeringsplasser i kjeller eller utenfor boligområdet, sentralt beliggende i Trondheim med kort avstand til butikker, skoler og barnehager.

Dette nye oppdraget innebærer oppføring av to nye byggetrinn på prosjektet. Konsul Lorcks Hage 2 som består av 15 rekkehus i henholdsvis to eller tre etasjer, og Fabrikkløkka 1 som blir en åtte etasjers blokk med 39 leiligheter.

Grunnarbeid og riving av eksisterende bygg på tomten er allerede igangsatt, og boligene skal være klare for innflytting til sommeren 2019.

 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen