Veidekke bygger 75 leiligheter i Rælingen

Veidekke bygger 75 leiligheter i Rælingen

Etter at 50 av de 75 leilighetene er solgt har Jacaranda Eiendom inngått avtale med Veidekke Entreprenør om å oppføre boligprosjektet Strandvegen 1 ved Lillestrøm. Kontrakten er en totalentreprise verdt 200 millioner kroner eksklusive mva.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdraget omfatter oppføring av tre leilighetsbygg på fem og seks etasjer, garasjeanlegg, utomhusarealer og vei- og infrastrukturarbeider i Strandvegen og Torvaveien. Prosjektet ligger innerst i Strandvegen 1 i Rælingen kommune. Dette er et rolig område med villabebyggelse noen minutter fra Lillestrøm sentrum med forretninger, restauranter, kino, bibliotek og kulturaktiviteter.

Unike toppleiligheter

I tillegg til arealeffektive leiligheter på to, tre og fire rom, inneholder prosjektet unike toppleiligheter med store private takterrasser. Leilighetene varierer i størrelse fra 41 kvadratmeter til den største toppleiligheten på 124 kvadratmeter. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av teglstein med detaljer i tre og fasadeplater.

Arbeidene utføres i samarbeid med Veidekkes lokale datterselskap Seby A/S på Romerike. Eksisterende bygg på tomten er allerede revet og byggearbeidene er planlagt ferdigstilt første kvartal 2019.

Til toppen