Veidekke bygger 138 boliger i Oslo

Veidekke bygger 138 boliger i Oslo

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av andre byggetrinn av boligprosjektet Gartnerkvartalet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Byggetrinnet består av to bygg med totalt 138 boliger, garasjekjeller, samt næringslokaler. Samlet salgsverdi på boligene er ca 670 millioner kroner.

Er forlengelsen av prosjektet Gartnerløkka

Gartnerkvartalet er forlengelsen av prosjektet Gartnerløkka, og vil når det står ferdig bestå av rundt 540 boliger i syv boligblokker fordelt på flere byggetrinn. Samlet salgsverdi for boligene i Gartnerkvartalet blir på rundt 2,5 milliarder kroner. Salget har vært meget godt, og de tre første byggene er nå nesten utsolgt. Byggingen er igangsatt på de to første byggene, og her flytter de første beboerne inn i løpet av sommeren 2018.

Plantevegg

De syv blokkene blir plassert rundt en stor, solfylt gårdspark på nesten 10 mål som en grønn lunge beplantet med busker, trær og parsellhager. Det tilbys et bredt utvalg av 2 -, 3-, og 4-roms leiligheter, der de fleste leilighetene i første etasje får romslige terrasser, noen med egen hageparsell.

Som en forlengelse av det grønne preget blir det montert levende plantevegger i alle inngangspartier som både skaper trivsel og bedre innemiljø. Dette er så vidt vi er kjent med det første nye boligprosjektet med slik plantevegg i Norge.

Det gode salget på Gartnerkvartalet har fremskyndet planleggingen av Lørenvangen Utviklings neste trinn på tomten på Løren. Bygg 5 er nå rammesøkt og legges ut for salg i disse dager. Bygg 6-8 rammesøkes sommeren 2017.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen