Utvikler nytt næringsbygg i Drammen

Utvikler nytt næringsbygg i Drammen

Oxer Eiendom skal utvikle et nytt næringsbygg i Nedre Storgate 19 i Drammen for Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS som leietaker. Bygget blir på ca. 3.000 m2, og skal ferdigstilles våren 2018.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

10 års leiekontrakt

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS har inngått en 10 års leiekontrakt for sitt nye hovedkontor. Bygget blir på 5 etasjer hvor av Svensson Nøkleby skal leie 4 av disse. Oxer planlegger restaurant i første etasje. Eiendomssenteret er et heleid datterselskap av Svensson Nøkleby.

- Vi ønsker å etablere noe nytt og spennende, sier markedssjef Anniken Haug.

Beliggenhet er viktig

Svensson Nøkleby er Drammensregionens største advokatfirma med 40 ansatte. Selskapet har ekspertise innen de fleste juridiske fagområder, og bistår bedrifter, private og det offentlige.

[img id="1"]

- Som det største advokatmiljø i Drammensregionen har selskapet ambisjoner om ytterligere vekst. Vi mener beliggenhet er viktig, og har derfor valgt en beliggenhet i umiddelbar nærhet av nåværende. Det var derfor helt naturlig å henvende oss til Oxer Eiendom. Vi har hatt en meget god prosess som har ført til at vi har signert en leieavtale for innflytting i Nedre Storgate 19 mai 2018. Vi mener Nedre Storgate 19 blir et signalbygg i bybildet, og ser frem til å flytte inn i moderne og effektive lokaler for vår advokatvirksomhet, sier styreleder Per Karsten Wahl i Svensson Nøkleby.

Vil styrke posisjon i kontormarkedet

Oxer Eiendom er en større aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. De eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 220.000 m2, i tillegg til utviklingspotensiale på ca. 180.000 m2 bolig ogn næring på selskapets tomter. Selskapet har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K. Karlsen.

- Vi ønsker å styrke vår posisjon i kontormarkedet i Drammen. Våre røtter kommer fra Drammen, og byen er i en svært spennende utvikling. Nedre Storgate 19 skal bli et signalbygg på Bragernes-siden. Gågaten fra Grev Wedels Plass fortjener et nytt og spennende næringsbygg, sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom.

- Det er veldig gledelig at vi Svensson Nøkleby har valgt å etablere sitt nye hovedkontor hos oss. Vi får nå rustet opp enden av gågaten mot Grev Wedels Plass, sier markedssjef Anniken Haug.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen