Utvider sitt smarthustilbud med smartedørlåser

Utvider sitt smarthustilbud med smartedørlåser

Safe4 gateway’en, HomeGate, har avansert IOT teknologi for å sikre en trygg, smart og brukervennlig løsning. Den kommuniserer med ASSA ABLOY Skandinavias Yale Doorman digital dørlås, og gir forbrukerne full kontroll over tilgangen til sine hjem via en enkelt, integrert smarttelefon-app.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Safe4’s sikre smarthus- løsninger har skapt stor internasjonal interesse, noe som sannsynligvis vil intensiveres med dette nye partnerskapet.

Et smart hjem starter med en smart dør

-ASSA ABLOY er en ledende global aktør med et globalt fotavtrykk og kompetanse i smarte dørlåser. Med deres skandinaviske eksperter på vårt lag, kan vi utvikle våre løsninger enda mer nå som vår HomeGate 'snakker med' den smarte dørlåsen, Yale Doorman, sier CEO, Bjørge Kraft, i Safe4.

-Et smart hjem starter med en smart dør. Det er derfor vi mener at en smart digital dørlås, som vår Yale Doorman, bør være et grunnleggende element i enhver integrert IOT hjem-løsning, legger Kristoffer Wadman, Director Business Development i ASSA ABLOY Skandinavia til.

Forenkler hverdagen

Den integrerte smart-funksjonaliteten begge selskaper nå tilbyr, gjør det mulig for bolig- og hytteeiere å automatisere en rekke funksjoner i huset. For eksempel, dersom en Yale Doorman åpnes eller lukkes, utløser dette et et signal som gjør at også vannlåsen lukkes eller åpnes. På samme måte kan elektriske apparater automatisk slås av eller på; lys kan dimmes, og hjemmets temperatur reguleres, hvis boligeier har forhåndsprogrammert dette ved hjelp av det brukervennlige grensesnittet til Safe4.

Full kontroll med én eneste app

HomeGate fungerer også som boligenens sikkerhetssystem og brannalarm, og kan aktiveres og deaktiveres via Yale Doorman digitale lås. Ved hjelp av den integrerte onestiAPP’en, kan boligeier enkelt styre det meste av hjemmets IOT enheter, enten han er hjemme eller bortreist.
-Vi tror kombinasjonen av HomeGate og Yale Doorman også åpner døren til nye muligheter for å utvikle nye omsorgsløsninger for pleietrengende i deres egne hjem, legger Kraft til.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen