Usbl gir byggekontrakt til Insenti

Usbl gir byggekontrakt til Insenti

Insenti tildeles kontrakten for bygging av Slattumtunet borettslag i Nittedal for Usbl. Det betyr frisk luft, nær marka, trygg oppvekst for barna og gode muligheter for å dyrke fritidsinteressene.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Slattumtunet i Nittedal består av 25 vertikaldelte boliger over to plan, med unntak av de fem søndre enhetene ved parkeringen som er over tre eller fire plan. Boligene får varierte størrelser fra 110 m² til 164 m² BRA. Hver bolig har egen parkeringsplass, enten i et felles carportanlegg eller i lukket garasje i hus 8 og 9.

13 av boligene er allerede solgt.

En viktig bidragsyter i utviklingen av prosjektet

Byggingen skal starte i juni 2017 og ferdigstilles sommeren 2018.

- Dette er det første byggeoppdraget vi har tatt på oss fra Usbl, og vi er glade for den tilliten som de har vist oss ved å tildele dette oppdraget til Insenti, sier avdelingsleder Marius Prøsch-Oddevald i Insenti.

-Vi ser frem til et godt samarbeid med Insenti, sier administrende direktør i Usbl, Johan Bruun. Insenti var en viktig bidragsyter i utviklingen av prosjektet, og dette ble avgjørende for valg av Insenti som utførende i byggefasen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen