Tom Bratlie ny kommunikasjonsdirektør i Entra

Tom Bratlie ny kommunikasjonsdirektør i Entra

Tom Bratlie (47) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Entra ASA.

  • FDV
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Bratlie var kommunikasjonsdirektør i Norske Skog fra 2006 til 2010 og deretter kommunikasjonsdirektør og medlem av konsernledelsen i oljeselskapet DNO. De siste to årene har han arbeidet som rådgiver.

– Med Tom Bratlie på laget har vi fått en svært erfaren kommunikasjonsdirektør med solid bakgrunn fra børsnoterte selskap. Jeg ser frem til å samarbeide med Tom i den videre utviklingen av Entra som et av landets ledende eiendomsselskap, sier fungerende administrerende direktør Arve Regland.

– Utvikling, drift og forvaltning av eiendom engasjerer og er viktig for svært mange mennesker og bedrifter. Entra eier en av Norges største eiendomsporteføljer. Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med nye kolleger med den videre utviklingen av selskapet, sier Tom Bratlie.

Tom Bratlie tiltrer umiddelbart. Han blir medlem av konsernledelsen og vil rapportere til administrerende direktør.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen