Tilslutter seg strakstiltakene for eiendomsselskaper

Tilslutter seg strakstiltakene for eiendomsselskaper

Skanska Commercial Development Norway tilslutter seg de 10 strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050.

  • Miljø
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Vi gjør det fordi det kjennes riktig og ligger helt i linje med våre strategier om å utvikle framtidens kontor, sier Björn Mattson, administrerende direktør i Skanska CDN.

Skanska CDN blir dermed med i rekken av over 30 eiendomsselskaper som har tilsluttet seg strakstiltakene.

– Det er flott at stadig flere tilslutter seg strakstiltakene. Disse tiltakene krever handling i all aktivitet, og ved å tilslutte seg viser eiendomsselskapene at de nå integrerer miljø som en del av sin kjernevirksomhet. Vi tror også at det er nødvendig for de selskapene som vil overleve det grønne skiftet, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen