Ticon Eiendom er med på De 10 strakstiltakene

Ticon Eiendom er med på De 10 strakstiltakene

Ticon Eiendom utvikler og forvalter nærings- og boligprosjekter i Drammensregionen. Som fjerde selskap i rekken av ambisiøse eiendomsselskaper, viser deres tilslutning at veikartet ikke bare er egnet for de aller største eiendomsselskapene, men kan fungere som en inspirator og veiviser også for de noe mindre.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Veikartet er Grønn Byggallianses og Norsk Eiendoms anbefaling til eiere og forvaltere av yrkesbygg om hvilke valg de bør gjøre på kort og lang sikt for at eiendomssektoren skal bidra til et bærekraftig samfunn i 2050. Det inneholder også innspill til tiltak som myndighetene bør gjennomføre for å bidra til at bransjen når sine mål.

Ticon Eiendom AS tilslutter seg ”De 10 strakstiltakene” i Eiendomssektorens veikart mot 2050.

Har allerede dreid fokus i slik retning

- Flere av de ti strakstiltakene har vi selv allerede identifisert og implementert hos oss. Strategiene for fremtiden var det også lett å identifisere seg med. For oss og vårt styre (Christian Falck-Pedersen, Roar Sandnes og Martin Mæland) var beslutningen enkel at: Vi i Ticon Eiendom AS ønsker å tilslutte oss Veikartet 2050 og vi har allerede dreid fokus i slik retning.

MILJØBYGG/22. mai 2018

Skal bygge Lillestrøms mest miljøvennlige boligprosjekt

Skanska har høye miljøambisjoner for boligprosjektet Aveny Vest, og prosjektet skal sertifiseres etter BREEAM-NOR. Prosjektet vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Les hele saken

Til toppen