​Thon Hotels utvider med nytt hotell på Otta

​Thon Hotels utvider med nytt hotell på Otta

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Otta Hotell. Hotellet er et fullservicehotell i sentrum av Otta i Gudbrandsdalen, rett ved E6.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Markedsført under Thon Hotel

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels sin profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Otta fra 01.11.2015. Ruth Øien Mæhlum vil fortsette i rollen som direktør og hotellet vil fortsatt driftes under Norlandia Hotel Group.

- Vi ser frem til at hotellet kommer inn i vår portefølje. Otta har en fin beliggenhet for oss, midt i mellom Oslo og Trondheim i Gudbrandsdalen. Hotellet har en god atmosfære og en solid posisjon i det lokale markedet, og vi er sikre på at våre kunder i regionen vil sette pris at vi nå er etablert på Otta, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

- For oss er det svært spennende å komme inn med tredje hotell under et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier administrerende direktør Morten A. Kahrs i Norlandia Hotel Group.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen