​Thon Hotels utvider med nytt hotell på Otta

​Thon Hotels utvider med nytt hotell på Otta

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Otta Hotell. Hotellet er et fullservicehotell i sentrum av Otta i Gudbrandsdalen, rett ved E6.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Markedsført under Thon Hotel

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels sin profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Otta fra 01.11.2015. Ruth Øien Mæhlum vil fortsette i rollen som direktør og hotellet vil fortsatt driftes under Norlandia Hotel Group.

- Vi ser frem til at hotellet kommer inn i vår portefølje. Otta har en fin beliggenhet for oss, midt i mellom Oslo og Trondheim i Gudbrandsdalen. Hotellet har en god atmosfære og en solid posisjon i det lokale markedet, og vi er sikre på at våre kunder i regionen vil sette pris at vi nå er etablert på Otta, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

- For oss er det svært spennende å komme inn med tredje hotell under et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier administrerende direktør Morten A. Kahrs i Norlandia Hotel Group.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen