Diakonhjemmet har inngått en totalentreprisekontrakt med entreprenør Strøm Gundersen AS om oppføring av Omsorg+ leiligheter i Diakonhjemmet hage.
Diakonhjemmet har inngått en totalentreprisekontrakt med entreprenør Strøm Gundersen AS om oppføring av Omsorg+ leiligheter i Diakonhjemmet hage. (Illustrasjon: Diakonhjemmet Hage)

Strøm Gundersen bygger Diakonhjemmet Hage

Strøm Gundersen, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av 124 leiligheter i prosjektet Diakonhjemmet Hage – Omsorg + i Oslo.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdragsgiver er Det norske Diakonhjem.

Prosjektet vil være det første byggetrinnet i Diakonhjemmet hage og omfatter oppføring av blant annet 124 omsorg+ leiligheter med tilhørende serviceareal, totalt omtrent 18.600 m2. Bygget skal sertifiseres i henhold til BREEAM-NOR Very Good.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på MNOK 327 eksklusive mva.
Byggearbeidene starter våren 2018 og byggetid er 23 måneder.

 

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen