Diakonhjemmet har inngått en totalentreprisekontrakt med entreprenør Strøm Gundersen AS om oppføring av Omsorg+ leiligheter i Diakonhjemmet hage.
Diakonhjemmet har inngått en totalentreprisekontrakt med entreprenør Strøm Gundersen AS om oppføring av Omsorg+ leiligheter i Diakonhjemmet hage. (Illustrasjon: Diakonhjemmet Hage)

Strøm Gundersen bygger Diakonhjemmet Hage

Strøm Gundersen, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av 124 leiligheter i prosjektet Diakonhjemmet Hage – Omsorg + i Oslo.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdragsgiver er Det norske Diakonhjem.

Prosjektet vil være det første byggetrinnet i Diakonhjemmet hage og omfatter oppføring av blant annet 124 omsorg+ leiligheter med tilhørende serviceareal, totalt omtrent 18.600 m2. Bygget skal sertifiseres i henhold til BREEAM-NOR Very Good.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på MNOK 327 eksklusive mva.
Byggearbeidene starter våren 2018 og byggetid er 23 måneder.

 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen