Storsatsing på studenthybler

Storsatsing på studenthybler

Arbeidet med å bygge flere hundre studentboliger i Sandakerveien i Oslo er nå i gang. Målet er at hybelhuset skal stå ferdig sommeren 2019.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

I Sandakerveien 76 har totalentreprenør Betonmast nå startet rivningen av et eldre bygg som skal erstattes av nesten 400 hybler fordelt på 19.000 kvadratmeter.

– Selve prosjektet går ut på å bygge et hybelhus med 386 hybler samt en Kiwi-butikk på bakkeplan. Vi skal rive hele det eksisterende bygget og sette opp et nytt. Vi håper å være ferdig sommeren om to år – i juli 2019, sier anleggsleder i Betonmast, Hartvig Christensen.

Prisen på prosjektet er på rundt 400 millioner kroner og det er Anker STI (Stiftelsen Anker Studentbolig og Hotel) som er byggherre, forteller anleggslederen.

Totalleverandør av utstyr

Med konseptet «Byggetablering», som innebærer en totalløsning for kundens leiebehov, er Cramo valgt som leverandør for prosjektet.

Stadig flere kunder har vist interesse for totalløsnings-konseptet, som innebærer at kunden får ett kontaktpunkt hos Cramo samt ett utleiefirma å forholde seg til. Dette både effektiviserer og gjør administrasjonen av innleid utstyr enklere for kunden – ved at de kan forholde seg til ett selskap for komplett etablering av rigg, strøm, sikring og lagring. Det bidrar til høy servicegrad og en omfattende kvalitetskontroll i tillegg til økt fleksibilitet og tilgjengelighet for kunden.

– Vi skal være totalleverandør av alt utstyr Betonmast trenger til prosjektet. Nå har vi fått inn elektro, og skal straks montere opp brakker. Vi skal også levere heis når behovet melder seg for det ut på høsten, og varme når vinteren for 2017/2018 kommer.Vi skal også levere småutstyr, lifter etc., sier selger for Stor-Oslo i Cramo, Terje Refsdal.

– De regner med å bruke omtrent 25 byggemåneder på prosjektet. Det blir spennende, og det er første gang jeg har opplevd at vi er totalleverandør for Betonmast i Oslo og omegn. Dette er et veldig stort prosjekt, og det er ikke så god plass i området hvor det skal bygges, noe som gjør at vi må jobbe tett sammen med dem, utdyper Terje Refsdal i Cramo.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen