​Storebrand selger Lysaker Park

​Storebrand selger Lysaker Park

Storebrand ønsker å selge hovedkontoret på Lysaker å frigjøre midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Storebrand Asset Management Eiendom, som forvalter eiendomsporteføljen til Storebrand Liv, har engasjert Malling & CO for å se på muligheten til å selge Lysaker Park.

Framtidige investeringer i eiendomsporteføljen

Lysaker Park vil bli markedsført bredt mot skandinaviske og internasjonale investorer.

- Vi håper et stort antall investorer vil viste interesse for eiendommen og at Storebrand blir godt fornøyd med resultatet, forteller Truls Nergaard, leder for Eiendom i Storebrand Asset Management.

- Salget er en del av forvaltningen og vi frigjør nå midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen. Bygget er totalt på 44.000 kvm. hvorav er 40.000 kvm leid ut til Storebrand ASA, forteller han.

Et salg av Lysaker Park endrer ikke på Storebrands tilstedeværelse. Dagens leiekontrakt er på 10 år og løper til 1. juli 2027.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen