​Storebrand selger Lysaker Park

​Storebrand selger Lysaker Park

Storebrand ønsker å selge hovedkontoret på Lysaker å frigjøre midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Storebrand Asset Management Eiendom, som forvalter eiendomsporteføljen til Storebrand Liv, har engasjert Malling & CO for å se på muligheten til å selge Lysaker Park.

Framtidige investeringer i eiendomsporteføljen

Lysaker Park vil bli markedsført bredt mot skandinaviske og internasjonale investorer.

- Vi håper et stort antall investorer vil viste interesse for eiendommen og at Storebrand blir godt fornøyd med resultatet, forteller Truls Nergaard, leder for Eiendom i Storebrand Asset Management.

- Salget er en del av forvaltningen og vi frigjør nå midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen. Bygget er totalt på 44.000 kvm. hvorav er 40.000 kvm leid ut til Storebrand ASA, forteller han.

Et salg av Lysaker Park endrer ikke på Storebrands tilstedeværelse. Dagens leiekontrakt er på 10 år og løper til 1. juli 2027.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen