​Storebrand selger Lysaker Park

​Storebrand selger Lysaker Park

Storebrand ønsker å selge hovedkontoret på Lysaker å frigjøre midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Storebrand Asset Management Eiendom, som forvalter eiendomsporteføljen til Storebrand Liv, har engasjert Malling & CO for å se på muligheten til å selge Lysaker Park.

Framtidige investeringer i eiendomsporteføljen

Lysaker Park vil bli markedsført bredt mot skandinaviske og internasjonale investorer.

- Vi håper et stort antall investorer vil viste interesse for eiendommen og at Storebrand blir godt fornøyd med resultatet, forteller Truls Nergaard, leder for Eiendom i Storebrand Asset Management.

- Salget er en del av forvaltningen og vi frigjør nå midler til framtidige investeringer i eiendomsporteføljen. Bygget er totalt på 44.000 kvm. hvorav er 40.000 kvm leid ut til Storebrand ASA, forteller han.

Et salg av Lysaker Park endrer ikke på Storebrands tilstedeværelse. Dagens leiekontrakt er på 10 år og løper til 1. juli 2027.

MILJØBYGG/22. mai 2018

Skal bygge Lillestrøms mest miljøvennlige boligprosjekt

Skanska har høye miljøambisjoner for boligprosjektet Aveny Vest, og prosjektet skal sertifiseres etter BREEAM-NOR. Prosjektet vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Les hele saken

Til toppen