Speed date på Boligmessen i Kristiansund

Speed date på Boligmessen i Kristiansund

Neste helg 30. oktober til 1. november er det klart for Boligmesse i Braatthallen i Kristiansund. Det er to år siden sist, og prosjektleder Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs AS anbefaler speed dating for de som er på boligjakt eller skal fornye den de har.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

- På denne tiden av året er det for eksempel lurt å tenke på om alt er klart for den lange fyringssesongen vi går inn i, sier Jacobsen og tipser om at det tilbys både varmepumper og peisovner på messen, i tillegg til løsninger for varme i gulv.

- Hva leter den typiske messebesøkende etter? - Det varierer veldig ut ifra by, sesong og år, forteller Jacobsen, som har arrangert boligmesser i 19 år. Han forteller at bransjen melder om en viss avventenhet i regionen grunnet avhengighet av oljenæringen, men at det stadig er behov for flere boliger i byen. - Bransjen har stilt opp for å møte besøkende på boligjakt også i år, sier Jacobsen, og lover masse inspirasjon og god oversikt over mulighetene på boligmarkedet, i tillegg til flere konkrete tilbud på spennende boligprosjekter. - Er du på boligjakt, kan du bruke messen som en stor speed dating-arena, og lete etter den beste matchen for deg og dine.

Splitter nytt kjøkken eller fornye det du har?

Kjøkken ligger alltid på topp 5 av hva boligmessebesøkende ser etter, og Jacobsens tips er å vurdere om man trenger nytt eller vil fornye det man allerede har. - En tur på boligmessen kan gi inspirasjon og motivasjon til å gjøre valg som passer akkurat din lommebok og ditt behov.

[factbox id="2"]

Hvordan rekke 60 møter?

Det er over 60 påmeldte utstillere til årets Boligmesse i Braatthallen, og Jacobsen anbefaler alle å forberede seg godt for å få mest mulig ut av besøket. - Her vanker det både eksperthjelp, inspirasjon, motivasjon og knallgode messetilbud, samt noen skikkelig innbringende konkurranser.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen