Smarte tiltak ga bedre inneklima på rådhuset

Smarte tiltak ga bedre inneklima på rådhuset

De ansatte på rådhuset fikk i vinter en ny hverdag. De hadde i lengre tid slitt med dårlig inneklima og rådhuset hadde derfor blitt tildelt spesialmidler for miljøtiltak.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Stord Rådhus ligger solfylt til et steinkast fra bryggekanten på Leirvik. Som en del av oppgraderingen av Stord Rådhus har Fasadeprodukter levert Zip-Screens til 40 vinduer.

– Dette har helt klart gitt dem en ny hverdag, sier selger i Fasadeprodukter Kjell Ivar Hjellset.

Viktig at solskjermingen integreres i fasaden

Med helautomatiserte Zip screen trenger de ikke løfte en finger. Solskjermingen kjøres automatisk ned når solen står på og gir en mer sval og jevn innetemperatur.

På store offentlige bygg som dette er det viktig at solskjermingen integreres på best mulig måte i fasaden. Stord Rådhus fikk derfor fargetilpasset produktene for et harmonisk uttrykk.

– Det er ingen tvil om at dette er et vellykket prosjekt med både en flott fasade og fornøyde kommuneansatte, avslutter en fornøyd Kjell Ivar Hjellset.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen