Ensjø Torg er en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud.
Ensjø Torg er en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud. (Illustrasjon: Skanska)

Skanska utvider på Ensjø Torg

Skanska har kjøpt nok en tomt på Ensjø, og utvikler Ensjø Torg til et enda bedre boområde for boligkjøperne.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Den nye tomten på 3035 kvm ligger plassert mellom allerede planlagte boligprosjekter på Ensjø Torg, og vil være et svært godt supplement til området.

– Vi er veldig fornøyde med dette kjøpet. Nå starter vi umiddelbart med omreguleringen av tomten til boligformål, og vi ser for oss i underkant av 100 leiligheter her. Dette kjøpet gjør det lettere for oss å utvikle hele Ensjø Torg til et helhetlig boligområde, som igjen vil sikre boligkjøperne et enda bedre bosted. Med dette tomtekjøpet kan vi også sikre fremdrift for Oslo Kommune for bygging av en ny bro over T-banen og etablering av Ensjø Torg sier Regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

Ensjø Torg er en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud. Beliggenheten på og ved T-banestasjonen bidrar til miljømessige gevinster med mindre bilbruk og nærhet til det meste.

– Dette tomtekjøpet sørger for at vi kan videreutvikle Ensjø Torg til et enda bedre område. Dette er noe av vår spisskompetanse, å utvikle tomter langs knutepunkter som Ensjø Torg til et godt sted å bo. Vi har fremdeles stor tro på markedet, og er absolutt ute etter nye investeringsobjekter som kan utvikles – både for bolig og næring, sier Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Et godt sted for barnefamilien

– I et ellers utfordrende boligmarked, har vi en god salgstakt på Ensjø, sier Gåsvik og fortsetter: Vi selger boliger med god plass, både 5-roms og townhouse, og ser at kundene våre kjøper for å bo der lenge. Ensjø er i god utvikling til å bli et svært godt sted for barnefamilien å etablere seg, og vi har planlagt flere spennende salgstrinn for Ensjø Torg den kommende tiden.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen