Skanska har kjøpt attarktiv tomt midt i Røa sentrum

Skanska har kjøpt attarktiv tomt midt i Røa sentrum

Skanska har kjøpt 4900 m2 tomt med stort potensiale ved Røakrysset, tett plassert ved T-banen, og planlegger å utvikle bolig på eiendommene.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vi er veldig fornøyde med dette tomtekjøpet. De har en svært god plassering, midt i knutepunktet på Røa, rett ved T-banen. Røa er et område der vi ser at det skjer mye positivt i områdeutviklingen, og vi ønsker å ta del i en videre utvikling av dette området ved å skape et attraktivt byrom og bo-område for menneskene som bor der, sier Konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Et område i utvikling

Tomtene ligger alle midt i knutepunktet ved Røakrysset, mellom Griniveien og Røa T-banestasjon, og har et samlet areal på 4900 m2. I nærheten finner du gode turområder i Mærradalen, du har Røa sentrum med butikker i umiddelbar nærhet, og kun 15 minutter med T-banen til Oslo sentrum i tillegg til gode bussforbindelser.

Stort potensiale for bolig

- Det er stort potensiale i disse tomtene, og vår plan er å utvikle boliger her. Boligene vil få gode solforhold og en flott beliggenhet. Tomtene ligger rett ved T-banen, og mye av vår kompetanse ligger i å utvikle eiendom langs slike knutepunkter. Dette kjøpet er derfor helt i henhold til vår strategi om å øke vår portefølje av utviklingseiendommer for bolig og næringsformål i blant annet Oslo, og vi er på utkikk etter flere tomter i samme område på Røa sier Brevik.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen