Skanska Eiendomsutvikling ansetter flere

Skanska Eiendomsutvikling ansetter flere

Med en voksende prosjektportefølje, rigger Skanska Eiendomsutvikling seg for flere store og spennende prosjekter, og ansetter 11 nye medarbeidere.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vi går spennende tider i møte, og har et stort behov for å styrke staben vår. Vi har kjøpt tomter, og er stadig på utkikk etter flere, og vi har store prosjekter på gang flere steder i landet. Nå ansetter vi i flere regioner og forretningsområder i Eiendomsutvikling, forteller Thorbjørn Brevik, Konserndirektør for Skanska Eiendomsutvikling.

Ansetter i flere regioner og forretningsområder

Bolig region Østlandet styrker staben med to nye Prosjektledere. Filip Kulakowski kommer fra Hjellnes Consult, og Per Lunke fra Aase Byggeadministrasjon. Det er også ansatt en ny Prosjektleder for Kundeservice, Erland Lia som kommer fra Solid Entreprenør.

I Trondheim utvides staben med Kari Sollie og Anders Berger. Sollie kommer fra Veidekke Eiendom og er ansatt som ny Prosjektsjef, mens Berger går fra Skanska Bygg og over i Eiendomsutvikling som Prosjektleder. Avdelingen i Bergen styrkes også, der May Britt Hevrøy starter i rollen som Prosjektleder. Hevrøy har 13 års erfaring som eiendomsutvikler i Liegruppen Eiendom AS.

Jakter på ny Regionsdirektør for Næringseiendom

Regionsdirektør for Næringseiendom, Vidar Stokkeland går over i en ny rolle i Skanska, der han skal bruke sin spisskompetanse på forretningsutvikling av kontoreiendom i Oslo. Dermed skal det ansettes ny Regionsdirektør for Næring i Skanska Eiendomsutvikling.

– Utvikling av næringseiendom er en sentral del i eiendomsutviklingsenheten, og vi har spennende planer for denne delen av driften vår, sier Brevik.

Samme avdeling skal styrkes med en ny Senior Eiendomsutvikler som primært skal jobbe med utvikling av handelseiendom.

– I Skanska har vi fokus på prosjekter som inneholder både bolig, og handel og kontor. Det vi kaller «mixed use» er med på å skape gode bo- og arbeidsmiljøer på knutepunkter. Derfor velger vi nå å styrke vår handelskompetanse med en ny Senior Eiendomsutvikler Handel, forklarer Brevik.

Nyopprettet stilling: Utvikling- og Kvalitetssjef

Tove Bochgrevink går fra Höegh Eiendom og inn i den nyopprettede rollen som Utviklings- og Kvalitetssjef, og blir sentral i å sikre markedsmessig utvikling av boligprosjektene våre. I tillegg skal hun ha ansvar for å utveksle erfaringer fra avsluttede og pågående prosjekter til nye prosjekter. Tove har erfaring som Markedssjef både fra Höegh Eiendom og NCC Bolig.

Ny leder for investeringer

Tron Mikkelsen har vært konstituert Leder for Investeringer i Eiendomsutvikling, og er nå ansatt i denne rollen. Avdelingen for Investeringer skal også styrkes med en ny Senior Rådgiver for Investeringer, samt at det har blitt utlyst en traineestilling som også skal inngå i teamet som jobber med investeringer.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen