Slik blir det nye byggevarehuset til Coop OBS i Mjøndalen.
Slik blir det nye byggevarehuset til Coop OBS i Mjøndalen. (Illustrasjon: Arkitekt Halvorsen og Reine AS)

Skanska bygger for Coop OBS i Mjøndalen

Skanska har signert kontrakt om bygging av et nytt byggevarehus for Coop OBS i Mjøndalen. Kontrakten er på 78,4 millioner kroner og gjennomføres i totalentreprise.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Det skal bygges en tradisjonell byggevarebutikk på 3500 m2, samt en drive-in-butikk for trelast på 4000 m2. Bygningene skal oppføres som tradisjonelle stålbygg med takplater og sandwich-elementer. I tillegg til byggeriene skal det opparbeides 11 000 m2 utomhusarealer.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Coop Norge Eiendom gjennom forprosjektfasen og har sammen klart å utvikle et godt prosjekt. Vi setter stor pris på tilliten vi har fått til å være med å utvikle dette prosjektet, og nå gleder vi oss til å komme i gang med produksjonen, forteller Terje Nyborg Olsen, distriktssjef i Skanska Drammen.

Prosjektet har umiddelbar oppstart og skal ferdigstilles innen mars 2019.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen