Signerer avtale på stort sykehusprosjekt

Signerer avtale på stort sykehusprosjekt

Fredag 10. mars signerte Bravida kontrakt med Skanska for leveranse av elektrotekniske og tele/datatekniske installasjoner samt adgangskontollsystem og ITV til Tønsbergprosjektet- utbyggingen av sykehuset i Vestfold.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

At Bravida ble valgt til å gå videre sammen med Skanska etter forprosjektet ble offentliggjort i en pressemelding 7. juni 2016, nå er den endelige avtalen signert.

For Bravida vil dette bli en betydelig kontrakt, kontraktene har en samlet verdi på 1.709 Mrd, hvor Bravidas andel utgjør 16%.

Felles incentiver for å gjennomføre prosjektet på den beste måten

Kontrakten er basert på en IPD-modell (Integrated Project Delivery), hvor partene samarbeider tett i hele gjennomføringsfasen for å løse oppgaven til felles beste. Modellen er også slik at entreprenør med tekniske underleverandører og prosjekterende legger sin samlede fortjeneste i en felles pott. Det bidrar til sterkere felles incentiver for å gjennomføre prosjektet på den totalt sett beste måten.

- Dette er et spennende prosjekt hvor byggherres resultatmål er å jobbe raskere og 10% billigere enn tilsvarende prosjekter, blant annet ved standardisering av rom og funksjonelle tekniske løsninger. Bravida Norge har jobbet på flere store sykehusprosjekter de siste årene og opparbeidet solid erfaring, og vi ser frem til å benytte vår erfaring og kunnskap sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge AS.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen