Signerer avtale på stort sykehusprosjekt

Signerer avtale på stort sykehusprosjekt

Fredag 10. mars signerte Bravida kontrakt med Skanska for leveranse av elektrotekniske og tele/datatekniske installasjoner samt adgangskontollsystem og ITV til Tønsbergprosjektet- utbyggingen av sykehuset i Vestfold.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

At Bravida ble valgt til å gå videre sammen med Skanska etter forprosjektet ble offentliggjort i en pressemelding 7. juni 2016, nå er den endelige avtalen signert.

For Bravida vil dette bli en betydelig kontrakt, kontraktene har en samlet verdi på 1.709 Mrd, hvor Bravidas andel utgjør 16%.

Felles incentiver for å gjennomføre prosjektet på den beste måten

Kontrakten er basert på en IPD-modell (Integrated Project Delivery), hvor partene samarbeider tett i hele gjennomføringsfasen for å løse oppgaven til felles beste. Modellen er også slik at entreprenør med tekniske underleverandører og prosjekterende legger sin samlede fortjeneste i en felles pott. Det bidrar til sterkere felles incentiver for å gjennomføre prosjektet på den totalt sett beste måten.

- Dette er et spennende prosjekt hvor byggherres resultatmål er å jobbe raskere og 10% billigere enn tilsvarende prosjekter, blant annet ved standardisering av rom og funksjonelle tekniske løsninger. Bravida Norge har jobbet på flere store sykehusprosjekter de siste årene og opparbeidet solid erfaring, og vi ser frem til å benytte vår erfaring og kunnskap sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge AS.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen