Sertifisering er et salgsargument

Sertifisering er et salgsargument

Fantoft Utvikling og Endre Pedersen er ikke i tvil om at BREEAM-NOR Excellent-sertifiseringen var en viktig faktor da Sweco-bygget ble solgt.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– BREEAM-sertifiseringen fungerer helt klart som et kvalitetsstempel og gir kjøper en sikkerhet for at bygget holder en høy standard. I dette tilfellet er jeg ikke i tvil om at det hadde stor betydning, sier Endre Pedersen i Fantoft Utvikling AS, som var byggherre for Swecobygget.

Villige til å betale mer for BREEAM-sertifiserte bygg

BREEAM-sertifiseringen innebærer ett års prøvedrift. Alle systemer skal fininnstilles og kontrolleres.

Han peker på at BREEAM-sertifisering allerede er et krav for at enkelte finansinstitusjoner skal finansiere nybygg.

– Sparebanken Vest krever BREEAM-NOR-sertifisering i tillegg til gode leietakere, god beliggenhet og passivhus-standard, påpeker han.

Han mener leietakerne vil følge etter og være villige til å betale mer for BREEAM-sertifiserte bygg.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen