SCA Hygiene Products AS til Grenseveien 92
(Bilde: NICOLAS TOURRENC)

SCA Hygiene Products AS til Grenseveien 92

SCA Hygiene Products AS flytter sitt norske hovedkontor til Grenseveien 92. De har inngått en åtteårs leiekontrakt for et areal på til sammen 1360 kvadratmeter og 30 parkeringsplasser.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Attraktivt område

- Vi er svært glade for å kunne ønske SCA velkommen som leietaker hos Entra. SCA flytter fra andre lokaler på Helsfyr og jeg gleder meg over at de dermed understreker lojaliteten til området. Grenseveien 92 ligger i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt og vil fortsette å utvikle seg som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, sier Mona Aarebrot som er regiondirektør for Stor-Oslo i Entra.

Renovering av lokalene er i gang og SCA flytter inn allerede 1. desember i år.

- SCA er inne i en spennende utvikling og ønsket seg moderne og fleksible lokaler. Vi har lang erfaring med Helsfyr og ønsket at også våre nye lokaler skulle være i samme område. Planlegging av flytteprosessen er i full gang og nå gleder vi oss til å komme inn i nye lokaler, sier Bjørn Øyrås, administrerende direktør i SCA Hygiene Products AS.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen