Satser tungt på flerfaglige serviceavtaler

Satser tungt på flerfaglige serviceavtaler

Assemblin har inngått en omfattende, flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale med boligprosjektet Brødfabrikken på Hasle i Oslo. – En viktig milepæl i satsingen vår på servicemarkedet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Assemblin Prosjekt Elektro har vært engasjert i byggefasen av Brødfabrikken siden starten i januar 2016. El-installasjonene i de første 43 leilighetene ble overlevert før ferien. Hele prosjektet, bestående av tre bygg med til sammen 160 leiligheter, skal være klart til overlevering 1. oktober.

Tett samarbeid

- På Brødfabrikken ble det tidlig i sluttfasen etablert et tett samarbeid mellom serviceavdelingene våre og Assemblins prosjektleder på anlegget. Det ble etablert kontakt og gjennomført møter med både hovedentreprenør og sluttkunde. Etter fire måneder med samtaler og innsalg er resultatet en stor flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale, sier avdelingsleder Thomas Vemork i Assemblin Service Elektro.

- Innenfor denne avtalen skal vi levere årskontroller og vedlikehold på både brannalarm, nødlysanlegg, porttelefon, VVS-installasjoner og sprinkleranlegg inkludert FG-kontroll. I tillegg leverer vi el-kontroll og termofotografering. Kunden ønsket også en vaktavtale, og vi har inkludert enhetspriser for alle fag i avtalen som de tre sameiene kan benytte, sier Vemork.

Gjennombrudd

- Servicemarkedet er et viktig satsingsområde for Assemblin og står for en stadig større del av omsetningen og virksomheten i konsernet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

- Vi har i dag egne serviceavdelinger innenfor både rør, elektro, sprinkler og byggautomasjon. Det setter oss i en unik posisjon til å levere service- og vedlikeholdstjenester på tvers av fagene. Flerfaglige serviceavtaler er i dag en viktig del av strategien vår, og denne avtalen er et lite gjennombrudd for oss. Vi er spesielt godt fornøyd med at vi for første gang også har fått med sprinkler og FG-kontroll inn i en slik flerfaglig avtale, sier Olsen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen