Samles på helgens Boligmesse i Telenor Arena

Samles på helgens Boligmesse i Telenor Arena

Til helgen 16. – 18. september samles 180 utstillere til stor Boligmesse i Telenor Arena. Boligmessen sparker i gang årets viktigste oppussingssesong – høsten !

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Et besøk på messen kan spare publikum for både tid og penger før høstens oppussingsprosjekt eller boligbytte, sier prosjektleder Jon Egil Kraggerud.

- Til helgen vil Telenor Arena fylles opp med eksperter på alt fra kjøkken, bad, interiør og eksteriør, og det blir flere lanseringer av nyheter som tysk kvalitetsutekjøkken, bærekraftige kokosvegger, smarte heiser, danske designspisemøbler og miljøvennlige garderober, sier Nina von Gegerfelt, messens andre prosjektleder.

Helgens Boligmesse byr på innovative nyheter og unik design fra både gründere og velkjente aktører, og messetilbud på alt i spennet fra interiør og ventilasjon til utemiljøprodukter.

- En av fordelene med et messebesøk er at alt finnes under samme tak, og messen vil være nyttig både for de som vil velge blant flere standardløsninger, og de som er på jakt etter noe ikke alle andre har.

Gjøre selv eller få jobben gjort ?

Boligmarkedet i Oslo-området er hett, og befolkningen i området er opptatt av temaet bolig på mange ulike plan. Av den grunn er forhåndsinteressen til messen usedvanlig stor, både fra utstillersiden og fra publikum. - Boligmessen er relevant enten man skal gjøre jobben selv, eller finne dyktige håndverkere som kan utføre jobben, sier prosjektlederne.

- Publikum kan vandre mellom utstillerne, oppdage nyheter, få inspirasjon, snakke med kunnskapsrike eksperter, og ikke minst få tips og gode tilbud på det de trenger til sine planlagte eller pågående hjemmeprosjekter.

Lær av ekspertene

Det blir demonstrasjoner av tapetsering, påføring av maling og gulvlegging. Fargeeksperten Dagny Thurmann-Moe, blant annet kjent fra God Morgen Norge, kommer både lørdag og søndag for å lære publikum om hvordan farger påvirker mennesker.

Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» fra TVNorge, viser publikum kreative ting man kan gjøre i hjemmet selv. Han leder også konkurransen Ballongslippet og "Handy Girl"  på lørdag, samt søndagstrekningen av årets messekonkurranse «Jakten på Otto», hvor premien er oppussing for 1 million kroner utført av Otto og hans team.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen