ROM Eiendom AS i leieavtale med Nasjonalt Folkehelseinstitutt

ROM Eiendom AS i leieavtale med Nasjonalt Folkehelseinstitutt

ROM Eiendom har signert leieavtale med Nasjonalt Folkehelseinstitutt i Zander Kaaes gate 7 ved Bergen stasjon. Avtalen innebærer leie av i overkant av 2.200 kvm for til sammen ca. 100 ansatte. Nybygget ligger ved byens mest sentrale kollektivknutepunkt. Nybygget vil bli klassifisert som BREEAM-NOR Very Good, har passivhus-standard og er et energiklasse A-bygg.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Nye arbeidsplasser og oppgradering rundt Bergen stasjon

[factbox id="1"]

Øvrige leietakere i bygget vil være Konkurransetilsynet med ca. 100 ansatte, KLP med ca. 160 ansatte, og Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi med ca. 100 ansatte.

Både det nye kontorbygget i Zander Kaaes gate 7 og konvertering av Jægergården til hotell vil bidra til en oppgradering av området. ROM Eiendom oppgraderer samtidig stasjonsbygningen for å gjøre stasjonen og området rundt mer attraktivt for reisende og byens befolkning, og for å fremheve bygningens kvaliteter.

Nybygget i Zander Kaaes gate 7 har en moderne arkitektur med stor vekt på energi og miljø gjennom riktige materialvalg og arealeffektive, fleksible og funksjonelle løsninger. Bygget vil få en tydelig identitet i bybildet samtidig som det er godt tilpasset de historiske omgivelsene. Det totale prosjektet er over syv etasjer og en underetasje.

– Vi er meget godt fornøyd med at så godt som hele nybygget nå er utleid. Etterspørselen etter sentrumsnære og miljøeffektive bygg ved kollektivknutepunkt er stor, sier Morten Austestad direktør for utvikling i ROM Eiendom.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen