RIF ønsker en klimanøytral byggsektor
(Bilde: NICOLAS TOURRENC)

RIF ønsker en klimanøytral byggsektor

Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) mener en klimanøytral byggsektor er nødvendig og slutter seg derfor til Eiendomssektorens Veikart for 2050.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- For oss som forening er det naturlig å støtte opp om målsetningene i veikartet. Det grønne skiftet utfordrer og gir muligheter også for rådgiverne. Vi stiller oss derfor blant annet bak de ambisiøse klimamålsetningene der byggsektoren er klimanøytral, har lukkede materialkretsløp og null utslipp av miljøgifter i 2050, sier Liv Kari Skudal Hansteen, administrerende direktør i RIF i en pressemelding.

Det er helt avgjørende for byggherrene at rådgiverne jobber mot samme mål og leverer nye løsninger

- Vi setter stor pris på at RIF har tilsluttet seg Eiendomssektorens veikart. Det er helt avgjørende for byggherrene at rådgiverne jobber mot samme mål og leverer nye løsninger, så vi i fellesskap kan snu utviklingen i en grønnere retning­­­­­­­, sier Katharina Bramslev som er daglig leder i Grønn Byggallianse.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen