Rehabiliterer Torgalmenningen 2 til nytt hotell

Rehabiliterer Torgalmenningen 2 til nytt hotell

Kvartalet Torgalmenningen 2 i Bergen skal rehabiliteres til et nytt hotell med 130 rom. LAB Entreprenør, et datterselskap av AF Gruppen, er av selskapet Torgalmenningen 2 AS valgt som totalentreprenør.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Torgalmenningen 2 AS er eiet av Odfjell Eiendom AS, J O Odfjell AS og Teigland Eiendom AS.  Torgalmenningen 2 blir det andre prosjektet LAB Entreprenør AS gjennomfører på vegne av byggherre Odfjell Eiendom AS.

Kontrakten omfatter rehabilitering av ca. 5.500 m2 BTA. Kvartalet består av «Børsbygningen i Bergen» bygget i 1862, «Bergen Privatbank bygget i 1913, og «DNB bygget» oppført på 1970-tallet. De ærverdige byggene skal bygges om til et high-end hotell med 130 rom og øvrige hotelfasiliteter som resepsjonsområder, frokostsaler og anretningskjøkken. Dagens restauranter, bankfilial og butikklokaler skal bli værende og vil være i full drift under hele byggeperioden.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på 93 MNOK eks. mva. Arbeidet starter primo januar 2016 og ferdigstilles januar 2017.

-Vi er stolte av å bli valgt som totalentreprenør for rehabilitering av et av Bergens ærverdige og sentral plasserte kvartal i Bergen.  Vi ser frem til å bruke vår erfaring og kompetanse i tett samarbeid med kunden, sier Trygve Mo, administrerende direktør i LAB Entreprenør.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen