Prisoppgang i juni på borettslagleiligheter

Prisoppgang i juni på borettslagleiligheter

Prisene på borettslagsleiligheter er 1,0 prosent høyere i juni 2015 sammenlignet med mai 2015. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i juni 2015 på 32 013 kroner, mens det tilsvarende tallet i mai 2015 var på 31 701 kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Prisoppgang på 10,5 prosent

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 10,5 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 28 961 kroner.

- Prisene stiger i juni etter at utviklingen var flat forrige måned. Prisene på borettslagsboliger har steget med ti prosent siden nyttår, og veksten så langt i år har vært kraftigere enn de fleste ville spådd på forhånd, sier administrerende direktør Stein Drogseth i GARANTI Eiendomsmegling.

Flere bud per bolig

Sammenlignet med forrige måned steg antall bud denne måneden. I juni 2015 er det i snitt 4,9 bud per borettslagsbolig. Dette er en oppgang på 0,3 bud fra mai 2015, og en nedgang på 0,2 bud sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

Antall budgivere per bolig er 2,1 i juni 2015. Dette er en nedgang på 0,3 budgivere fra forrige måned, og like mange budgivere sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

- Aktiviteten har vært høy i juni. Vi har solgt flere boliger denne måneden enn på samme tid i fjor, og boligene har dessuten blitt solgt mye raskere enn forrige måned, sier Drogseth. Prisene på borettslagsleiligheter er 1,0 prosent høyere i juni 2015 sammenlignet med mai 2015.

 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen