Prisoppgang i juni på borettslagleiligheter

Prisoppgang i juni på borettslagleiligheter

Prisene på borettslagsleiligheter er 1,0 prosent høyere i juni 2015 sammenlignet med mai 2015. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i juni 2015 på 32 013 kroner, mens det tilsvarende tallet i mai 2015 var på 31 701 kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Prisoppgang på 10,5 prosent

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 10,5 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 28 961 kroner.

- Prisene stiger i juni etter at utviklingen var flat forrige måned. Prisene på borettslagsboliger har steget med ti prosent siden nyttår, og veksten så langt i år har vært kraftigere enn de fleste ville spådd på forhånd, sier administrerende direktør Stein Drogseth i GARANTI Eiendomsmegling.

Flere bud per bolig

Sammenlignet med forrige måned steg antall bud denne måneden. I juni 2015 er det i snitt 4,9 bud per borettslagsbolig. Dette er en oppgang på 0,3 bud fra mai 2015, og en nedgang på 0,2 bud sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

Antall budgivere per bolig er 2,1 i juni 2015. Dette er en nedgang på 0,3 budgivere fra forrige måned, og like mange budgivere sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

- Aktiviteten har vært høy i juni. Vi har solgt flere boliger denne måneden enn på samme tid i fjor, og boligene har dessuten blitt solgt mye raskere enn forrige måned, sier Drogseth. Prisene på borettslagsleiligheter er 1,0 prosent høyere i juni 2015 sammenlignet med mai 2015.

 

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen