Prisnedgang i borettslagsboliger

Prisnedgang i borettslagsboliger

Prisene på borettslagsleiligheter er 4,0 prosent lavere i oktober 2015 sammenlignet med september 2015. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i oktober 2015 på 32 201 kroner, mens det tilsvarende tallet i september 2015 var på 33 560 kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 9,6 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 29 393 kroner.

På lengre sikt har likevel utviklingen vært god

- Prisene går tilbake i oktober. Dette var ikke helt uventet, men nedgangen er litt kraftigere enn det vi hadde sett for oss. På lengre sikt har likevel utviklingen vært god. Det blir spennende å følge prisene fremover, særlig i lys av den noe usikre situasjonen i norsk økonomi for tiden. Hos oss har antall oppdrag vært høyere denne måneden enn tilsvarende måneder de siste par årene, noe som gir grobunn for optimisme, sier administrerende direktør Stein Drogseth i GARANTI Eiendomsmegling.

Sammenlignet med forrige måned steg antall bud denne måneden. I oktober 2015 er det i snitt 4,1 bud per borettslagsbolig. Dette er en oppgang på 0,2 bud fra september 2015, og en oppgang på 0,1 bud sammenlignet med samme tidsrom i fjor. Antall budgivere per bolig er 1,6 i oktober 2015. Dette er en nedgang på 0,4 budgivere fra forrige måned, og like mange budgivere sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen