Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Eiendom Norge inviterer til pressekonferanse onsdag 5. april 2017 kl. 11.00 for Eiendom Norges boligprisstatistikk, mars 2017.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

5. april 2017 presenterer Eiendom Norge boligprisstatistikken for mars 2017. Tema er hvordan utviklingen er i boligmarkedet.

Flere svar

- Boligprisveksten så langt i 2017 har vært markant, selv om det har vært mer moderat vekst enn i fjor. Nå blir det spennende å se om vi ser noe trendskifte i prisutviklingen eller vil det fortsette å stige. På onsdag får vi kanskje noen flere svar på om den nye boliglånforskriften til regjeringen har satt sitt preg på markedet, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen