Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Eiendom Norge inviterer til pressekonferanse onsdag 5. april 2017 kl. 11.00 for Eiendom Norges boligprisstatistikk, mars 2017.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

5. april 2017 presenterer Eiendom Norge boligprisstatistikken for mars 2017. Tema er hvordan utviklingen er i boligmarkedet.

Flere svar

- Boligprisveksten så langt i 2017 har vært markant, selv om det har vært mer moderat vekst enn i fjor. Nå blir det spennende å se om vi ser noe trendskifte i prisutviklingen eller vil det fortsette å stige. På onsdag får vi kanskje noen flere svar på om den nye boliglånforskriften til regjeringen har satt sitt preg på markedet, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer.

LOVGIVNING/18. mai 2018

Omfattende Airbnb og hotelldrift i sameier forbys - strengere regler for investorkjøp

Regjeringen la frem forslag om flere endringer i eierseksjonsloven og borettslagsloven 12. mai. Det foreslås blant annet klare regler om Airbnb og leilighetshoteller samt innskjerping av ervervsbegrensingen. Forslaget mangler imidlertid regler om hyblifisering. Les hele saken

BOLIGPRISER/11. mai 2018

Nye leiligheter kan bli 60.000 dyrere - ber Mæland gripe inn

Boligprisene øker og en ny leilighet kan bli 60.000 kroner dyrere grunnet nytt forslag. Det skriver EFO i sitt høringssvar til DiBK, hvor de går hardt ut mot forslaget om å endre energiforsyningskravene for bygg over 1000m2. Nå må boligminister Monica Mæland gripe inn, krever EFO. Mæland kan stoppe forslaget og hindre økningen i boligprisene, sier næringspolitisk direktør i EFO, Per Øyvind Voie. Les hele saken

Til toppen