Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Pressekonferanse for boligprisstatistikk

Eiendom Norge inviterer til pressekonferanse onsdag 5. april 2017 kl. 11.00 for Eiendom Norges boligprisstatistikk, mars 2017.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

5. april 2017 presenterer Eiendom Norge boligprisstatistikken for mars 2017. Tema er hvordan utviklingen er i boligmarkedet.

Flere svar

- Boligprisveksten så langt i 2017 har vært markant, selv om det har vært mer moderat vekst enn i fjor. Nå blir det spennende å se om vi ser noe trendskifte i prisutviklingen eller vil det fortsette å stige. På onsdag får vi kanskje noen flere svar på om den nye boliglånforskriften til regjeringen har satt sitt preg på markedet, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen