Populær Boligmesse til Skien Fritidspark i helgen

Populær Boligmesse til Skien Fritidspark i helgen

Hele 85 boligeksperter stiller ut på helgens Boligmesse i Skien Fritidspark 14. - 16. oktober.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Her blir det masse inspirasjon og gode råd til alle som skal pusse opp, oppgradere eller bytte bolig utover høsten og vinteren, sier prosjektleder Toril Hallan fra arrangøren Compass Fairs AS.

Høstkulda har gjort sitt inntog, og med den kommer nordmenns oppussingsiver.

- Vi har arrangert fire Boligmesser i høst, og merker godt at folk ønsker både eksperthjelp, inspirasjon og gode tilbud til sine kommende prosjekter hjemme og på hytta, sier Hallan. Så langt har Boligmessene notert seg mer enn 20 % flere besøkende enn i fjor, og forhåndsinteressen for helgens messe er stor.

- I år har vi samlet en veldig god miks av eksperter fra ulike bransjer i Skien Fritidspark. Nå er det for eksempel et godt tidspunkt for å investere i en ny peis eller ovn, eller installere varmepumpe og ventilasjonsanlegg, og vi har et godt utvalg av eksperter som kan hjelpe til med det, anbefaler hun.

- Dessuten ligger solen lavt, og mange ønsker veiledning for å velge riktig solskjerming. Publikum vil også finne mange gode ideer til oppgradering av alt fra kjøkken, bad, trapp og tak til gulv, garasje, utemiljø og mye mer.

Hallan understreker at Boligmessen er aktuell både for de som skal gjøre jobben selv, og for de som ønsker å engasjere dyktige håndverkere.

- Her kan publikum snakke med både byggmestere, rørleggere, elektrikere, malere og blikkenslagere, for å nevne noe.

For de som vurderer å kjøpe ny bolig eller hytte, eller selge eksisterende, er et besøk på Boligmessen midt i blinken.

- Skien Boligbyggelag sparker i gang salget på Lekeland Park, og vi har med oss flere hus- og hytteleverandører, utbyggere, eiendomsmeglere og forsikringsleverandører.

Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» fra TVNorge, kommer både lørdag og søndag og holder foredrag om kreative ting man kan gjøre i hjemmet. Han leder også konkurransen "Handy Girl" og «Ballongslippet» på lørdag, og på søndag er det trekning av to finalister til årets messekonkurranse Jakten på Otto. Premien er oppussing for 1 million kroner utført av Otto og hans team.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen