Peab bygger ut Vikersund Nærsenter

Peab bygger ut Vikersund Nærsenter

Peab – Senter Bygg fått i oppdrag fra Bøto Eiendom å utvide nordre del av butikksenteret på Vikersund. Oppdraget har en verdi på 17,8 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Tre eksisterende bygg på eiendommen skal rives. Deretter blir den nordre kortsiden av butikksenteret utvidet med et påbygg i to etasjer. Nytt areal blir totalt ca. 1700 m2. Den nye delen av senteret bygges i tradisjonell stål og betong, og kles med teglstein.

− Rivearbeidene vil foregå helt ute i Vikersundgata, der folk ferdes både med kjøretøy og til fots. Vi kommer til å ha strenge rutiner for avstengning under rivingen. Med publikum så tett innpå byggeplassen kommer vi også til å innføre ekstra tiltak i HMS-arbeidet på prosjektet, påpeker distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab – Senter Bygg.

Kiwibutikken, som i dag utgjør hele første etasje på eksisterende bygg, vil utvides med det nye arealet i samme etasje. I andre etasje vil det etter hvert flytte inn andre butikker. I tillegg til påbygget skal deler av eksisterende lokaler bygges om.

Oppdraget er en totalentreprise, og byggetiden går fra mars til september 2016.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen