Otto og 75 andre boligeksperter til helgens Boligmesse i Vardhallen

Otto og 75 andre boligeksperter til helgens Boligmesse i Vardhallen

Helgen 19. - 21. februar omgjøres Vardhallen igjen til en myldrende Boligmesse, hvor hele 75 utstillere er klare til å bidra med eksperthjelp, nyheter og gode tilbud til publikum. - Med så mange utstillere er dette den største messen i vår regi i Haugesund så langt, sier prosjektleder Ronny Bjørnsen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Bjørnsen har fått med seg mange forskjellige aktører, både nasjonale og lokale, og melder om en usedvanlig stor interesse. Det har gitt en veldig god miks av utstillere.

- Vi har med leverandører av både kjøkken og bad/VVS, som publikum alltid etterspør. I tillegg får publikum møte eksperter innen tak, trapp, garderobe, sprosser, hus- og hytteleverandører, mur og betong, ventilasjon, skifer og stein, senger, ovner/peiser og mye mer, forteller Bjørnsen.

Full utstillerliste viser alle ekspertene som kommer.

Interessant for hele familien

Uansett behov og type bolig, tror Bjørnsen at helgens Boligmesse vil være vel anvendt tid for publikum.

- Her blir det mange tips til oppgradering både inne og ute, og det er dessuten mange hus- og hytteleverandører for de som er ute etter noe helt nytt, sier han. - Det er jo vinterferie for mange, så ta gjerne med barna – vi har flott barnepark for de over tre år, med boltremuligeter i et stort hoppeslott for de aktive, og mulighet for ansiktsmaling, tegning og filmtitting for de som heller ønsker det, informerer prosjektlederen. - For de matglade er det også interessant at superkokken Trond Moi tryller fram sauser på Knapphus Kjøkkensenters stand både kl. 12, 14 og 16, frister Bjørnsen videre.

Vinn oppussingshjelp

Handymannen Otto Robsahm, best kjent som «Sinnasnekker’n», er trekkplaster både lørdag og søndag. Han er aktuell med foredrag, og leder konkurranser som Handy Girl og Ballongslippet.

Otto er dessuten en viktig del av en ettertraktet premie:

- Vi kan oppfylle en drøm for en heldig vinner i år, forteller Bjørnsen, og refererer til årets messekonkurranse. I«Jakten på Otto» vinner en heldig messegjenger på en av årets 20 Boligmesser en oppussing utført av Otto og hans team.

- Søndag avgjøres det hvilke to heldige finalister fra Vardhallen som går videre til finalen. Premien er verdt 1 million kroner, en premie som oppslutningen på våre Facebook-sider viser at veldig mange kunne tenke seg, smiler Bjørnsen og ønsker alle boliginteresserte velkommen til årets store Boligmesse i Vardhallen. - Dørene åpner fredag 19. februar kl. 12, og messen varer tre dager til ende.

Se messeavisen med alle nyheter, program, tilbud og utstillere. All info finnes også på boligmesse.no

Åpningstider: Fredag kl. 12 – 19 Lørdag kl. 10 – 18 Søndag kl. 10 – 17

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen