Om oss

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Value Publishing er antagelig Nordens ledende mediehus innenfor formidling av målgruppespesifikke og markedsrettede redaksjonelle produkter innenfor en rekke ulike formater. Vi bestreber oss alltid på å ligge i markedets øverste tetsjikt når det kommer til design og redaksjonell form.

Gjennom våre mange direktedistribuerte magasiner har vi betjent tilbydere og marked med den informasjonen som trengs for å lykkes i en konkurranseutsatt og til tider hard virkelighet.

Ved å gi våre annonsører skreddersydde, innsiktsfulle og dype rammer for annonser og budskap har vi åpnet mange potensielle kunders øyne. Gjennom våre medarbeideres og samarbeidspartneres kloke formidling av tips, råd og forretningskritisk informasjon på ulike plan, har vi vekket interesse, skapt innsikt og en varig merverdi for våre kunder spesielt og de respektive markedene generelt.

Vi har på denne måten mange år gjort det mulig for profesjonelle aktører innenfor en rekke fagfelt å nå fram med sine små og store budskap, til presist definerte målgrupper.

Eiendomsforvaltning er Norges største fagmagasin med hovedfokus på forvaltere av eiendom, deres kunder og alle landets mange byggeiere med sitt opplag på 19.855. Her når dere leder og relevante beslutningstagere.

Her finner du et utvalg av våre annonsører i dag:
Caverion, Sundolitt, Basale, NTNU, Bundebygg, m.fl.

Kjennemerkene for magasinet er høy kvalitet med 250 grams cover og moderne design. Vår egen redaksjon med dyktige fagjournalister oppdaterer bransjen med faglig nyheter og inspirerende artikler. Vårt samarbeid med noen av Norges beste fotografer www.b13.no sikrer magasinet utmerket bildebruk. Bygg og eiendoms egene «Cosmopolitan»!

«Eiendomsforvaltning» går på dybden innen ulike tematikker i hver enkelt utgave og minst 80 sider redaksjonelt innehold åpner opp for eksklusiv annonseplass i riktig kontekst. Store annonser gir mindre rot i magasinene og få aktører gir større oppmerksomhet for deres budskap.

Redaksjonell uavhengighet er viktig for oss. Å kunne garantere at vi levere nyheter som ikke er farget av eierskap knyttet til organisasjoner, foreninger eller politiske parti, er et prinsipp vi setter høyt. «Eiendomsforvaltning» har en rekke sterke samarbeidspartnere og støttespillere som er med på å styrke vårt produkt, gjennom ulike kanaler holder disse oss løpende oppdatert på hva som skjer på mikro og makronivå i bransjen. I tillegg har vi svært kompetente journalister, gjesteskribenter og spennende kilder. Kort sagt finner vi stor hjelp og nytte i vårt omfattende nettverk bestående av en lang rekke selskap og organisasjoner.

Vil du være med? Send oss gjerne en e-post: post@eiendomsforvalt.no med redaksjonelle innspill.

Hva kan vi tilby?

Vil gi deg en eksponering som varer fordi et kvalitetsmagasin blir tatt vare på og lest mange ganger. Gjennom inspirerende artikler og høy kvalitet på det redaksjonelle stoffet motiverer og inspirerer magasinet Eiendomsforvaltning til endring, forbedring og nytenkning. Ved å annonsere i «Eiendomsforvaltning» sørger du for at din annonse havner i en redaksjonell kontekst som styrker ditt budskap.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen