Offisiell oppstart av Bane NOR Eiendom

Offisiell oppstart av Bane NOR Eiendom

Eiendomsselskapet ROM Eiendom forlater NSB og trer inn i Bane NOR, og Bane NOR tilføres et nytt forretningsområde: Eiendoms- og knutepunktutvikling.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

2. mai er en viktig merkedag for Bane NOR. Da blir forvaltningen av all jernbaneeiendom i Norge samlet i Bane NOR Eiendom. Dette er et viktig ledd i gjennomføring av jernbanereformen.

Satser på eiendomsvirksomhet og bærekraftig knutepunktutvikling

Med ROM Eiendom på laget blir Bane NORs virksomhet betraktelig utvidet. Statsforetaket, som fra nyttår overtok ansvaret for å bygge ut og forvalte jernbanen, skal også satse på eiendomsvirksomhet og bærekraftig knutepunktutvikling.

Oppstartsarrangement er på Oslo S tirsdag morgen 2. mai. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står for den offisielle snorknytingen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen