Offisiell åpning av sykkelhotell ved Sandvika stasjon

Offisiell åpning av sykkelhotell ved Sandvika stasjon

Bane NOR inviterer til offisiell åpning av nytt sykkelhotell ved Sandvika stasjon. Vi vet at mange har gledet seg til at sykkelhotellet skulle åpne, en av dem er ordfører i Bærum, Lisbeth Hammer Krog, som kommer for å delta på åpningen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Sykkelhotellet er plassert i passasjen mellom torget ved taxiholdeplassen og starten av gågaten ved Sandvika stasjon. Hotellet har plass til 160 sykler plassert i to høyder, og det vil fremdeles være god plass til fotgjengere i passasjen.

[factbox id="1"]

– Dette sykkelhotellet er det syvende av sitt slag i Norge, og vi i Bane NOR synes det er et flott tilbud som forhåpentligvis fører til at flere velger å sykle til og fra stasjonen, sier Petter Eiken, konserndirektør Knutepunkt og eiendom i Bane NOR.

Fasaden på sykkelhotellet er laget i laserfrest Cor-ten stål, og designet av Element arkitekter.

Abonnementsordning

For å få tilgang til sykkelhotellet, betaler man 50 kroner pr. måned via en SMS-løsning. Syklene står trygt bak låste dører, og åpnes via en kode når syklisten henter eller leverer sykkelen sin. Dette bidrar til en trygg løsning og for sikkerhets skyld settes det opp kameraovervåkning.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen