Offisiell åpning av sykkelhotell ved Sandvika stasjon

Offisiell åpning av sykkelhotell ved Sandvika stasjon

Bane NOR inviterer til offisiell åpning av nytt sykkelhotell ved Sandvika stasjon. Vi vet at mange har gledet seg til at sykkelhotellet skulle åpne, en av dem er ordfører i Bærum, Lisbeth Hammer Krog, som kommer for å delta på åpningen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Sykkelhotellet er plassert i passasjen mellom torget ved taxiholdeplassen og starten av gågaten ved Sandvika stasjon. Hotellet har plass til 160 sykler plassert i to høyder, og det vil fremdeles være god plass til fotgjengere i passasjen.

[factbox id="1"]

– Dette sykkelhotellet er det syvende av sitt slag i Norge, og vi i Bane NOR synes det er et flott tilbud som forhåpentligvis fører til at flere velger å sykle til og fra stasjonen, sier Petter Eiken, konserndirektør Knutepunkt og eiendom i Bane NOR.

Fasaden på sykkelhotellet er laget i laserfrest Cor-ten stål, og designet av Element arkitekter.

Abonnementsordning

For å få tilgang til sykkelhotellet, betaler man 50 kroner pr. måned via en SMS-løsning. Syklene står trygt bak låste dører, og åpnes via en kode når syklisten henter eller leverer sykkelen sin. Dette bidrar til en trygg løsning og for sikkerhets skyld settes det opp kameraovervåkning.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen