OBOS: Salgssuksess på Oppsal

OBOS: Salgssuksess på Oppsal

OBOS solgte 36 nye boliger på Oppsal senter onsdag kveld. Den dyreste leiligheten som ble solgt kostet 10 450 000 kroner og er 132 kvadratmeter stor.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Spenningen var til å ta og føle på da OBOS startet salget av de nye borettslagsleilighetene på Oppsal senter den 28. oktober. I første salgstrinn var det 54 leiligheter som ble lagt ut for salg. 36 av disse ble solgt i går kveld. Det var et OBOS-medlem med ansiennitet fra 1946 som fikk kjøpe bolig først.

Flertallet av kjøperne var fra nærområdet

– Dette viser at det er et godt marked for nye, lettstelte leiligheter ved knutepunkt i et etablert boligstrøk som Oppsal. Flertallet av kjøperne var fra nærområdet, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Det gamle senteret på Oppsal skal erstattes med et nytt nærsenter med parkering i underetasjen og enkel adkomst til butikkene. De 200 boligene i Oppsal senter borettslag vil ligge over og ved det nye senteret, hvor det vil bli en stor matvareforretning. Det er også planlagt frisør, apotek, bakeriutsalg, blomsterbutikk, helsetjenester og andre servicetjenester.

Rivingen av det gamle senteret er i gang og planlagt ferdigstillelse er før sommeren 2018.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen