OBOS Prosjekt kjøper 60 prosent av aksjene i Stema Rådgivning

OBOS Prosjekt kjøper 60 prosent av aksjene i Stema Rådgivning

OBOS Prosjekt AS har inngått avtale om å overta 60 prosent av aksjene i Stema Rådgivning AS fra tidligere eneeier Stema Rådgivning Holding AS.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Stema Rådgivning AS og OBOS Prosjekt AS blir, medregnet begges datterselskaper, et av landets ledende prosjektadministrative selskap, sier Vibecke Hverven, daglig leder i OBOS Prosjekt AS.

– Vi var kommet til et veiskille i utviklingen av Stema Rådgivning AS. Nå ser vi frem til en felles videre utvikling med OBOS Prosjekt AS, sier Per Henrik Bråthen, hovedaksjonær i Stema Rådgivning AS.

OBOS Prosjekt AS er et av landets største prosjekt- og byggelederfirmaer. Selskapet er et heleid datterselskap i OBOS-konsernet. Stema Rådgivning AS er et norsk rådgivende ingeniørselskap som tilbyr tjenester innenfor prosjektadministrasjon og taksering. Mange av selskapets prosjekter er knyttet til rådgivning og prosjektledelse innen bygg og anlegg, med en særlig vekt på oppføring av næringsbygg og samferdselsanlegg, både i privat og offentlig sektor.

– Vi har inngått en avtale med et selskap som har en stor, norsk og solid eier i ryggen. OBOS-konsernet har de senere år utviklet og utvidet sitt eierskap meget aktivt og godt i bygg- og anleggssektoren, utdyper Per Henrik Bråthen.

– Som majoritetseier vil OBOS Prosjekt AS styrke seg innen markedsområder vi tror vil ha stor aktivitet og ordretilgang i fremtiden, sier Vibecke Hverven.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen