OBOS kjøper aksjer i JM

OBOS kjøper aksjer i JM

OBOS BBL har kjøpt 2 prosent av aksjene i JM, Nordens største boligbygger.

  • Juridisk
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

Aksjekjøpet er en langsiktig finansiell investering. OBOS vil med sin industrielle tilnærming til eierskap bidra til videreutviklingen av selskapet.

– JM er et solid og veldrevet selskap, med en geografisk eksponering og profil som passer godt til OBOS. Gjennom vårt langsiktige eierskap i børsnoterte Veidekke ASA og AF-gruppen ASA har vi vist at OBOS kan være en god industriell eier som bidrar til vekst og videreutvikling av selskapene, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

JM og OBOS har mange fellestrekk, begge med en lang og solid historie innen boligbygging, hovedsakelig i Nordens største byer. Begge er langsiktige steds- og byutviklere med sterkt fokus på kundene. JMs virksomhet er komplementær med porteføljen OBOS allerede har i Sverige, med datterselskapene OBOS Sverige AB og Kärnhem som primært bygger småhus og leiligheter utenfor de største byene.

– Vi har mye å lære av den svenske byggebransjen, særlig når det gjelder industriell produksjon, bærekraft og innovasjon, sier Kjørberg Siraj.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen